ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Οσο περνά ο καιρός ο κ. Μητσοτάκης καθίσταται ενας επικίνδυνος πρωθυπουργός με την αλαζονεία του, τον συγκεντρωτισμό του (μετέφερε τα πάντα απο την περιφέρεια στην Αθήνα) και με επιλογές στην εξωτερική πολιτική που ευνοούν τον ίδιο προσωπικά και όχι τη χώρα.
Σημαντικά στελέχη της παραδοσιακής δεξιάς, προεξάρχοντος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, του επιτέθηκαν για την αλαζονική συμπεριφορά του κατά την εκδήλωση που έγινε για την Μαριέτα Γιαννάκου απο την οποία ο πρωθυπουργός, απλώς, πέρασε για να πάει και να παρακολουθήσει την εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ο οποίος στην προσφώνησή του προς τους παρισταμένους ξέχασε να τον αναφέρει.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει διαμορφώσει ένα κόμμα με όλα τα αποδομητικά χαρακτηριστικά. Είναι ένας συνδυασμός της αποδομητικής δεξιάς και του αποδομητικού ΠΑΣΟΚ. Ίσως και της αριστεράς. Διότι υπάρχουν και τέτοιοι.
Η νομή της εξουσίας κρατά το κόμμα ενωμένο. Το μέλλον του θα είναι η διάσπαση. Η παραδοσιακή και η Μητσοτακική δεξιά δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν μόλις αμφισβητηθεί η εξουσία της ΝΔ.
Επικίνδυνη είναι η θέση του κ. Μητσοτάκη σχετικά με τις εξελίξεις στο Ισραήλ. Καλώς καταδίκασε την βάρβαρη και απάνθρωπη επίθεση της Χαμάς αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να πάρει την θέση των πιο ακραίων ισραηλινών περί ολοσχερούς εξάλειψής της.
Το Ισραήλ με την συναίνεση Μητσοτάκη που, δυστυχώς, εκφράζει και την Ελλάδα και με τις ευλογίες των ΗΠΑ σκοτώνει καθημερινά άμαχους, γυναίκες και παιδιά σε μια απάνθρωπη εκστρατεία εθνοκάθαρσης.
Τους σφάζουν σαν κοτόπουλα, με την στρατιωτική κάλυψη των Ηνωμένων Πολιτειών. Μιας εκφυλισμένης πάλαι ποτέ δημοκρατίας.
Θα πρέπει να σταλεί απο την ελληνική κοινωνία ένα μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη για να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι οικόπεδο της οικογένειάς του για να συμφωνεί να δεχθεί 100.000 παλαιστίνιους που με την τακτική της εθνοκάθαρσης θα εκδιωχθούν απο την πατρίδα τους.
Ο κ. Μητσοτάκης αναζητά μια διεθνή θέση και δίνει διαπιστευτήρια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το κάνει σε βάρος της χώρας.
spot_img

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον της Ελλάδας και των εναπομεινάντων Ελλήνων. Είναι ένας χρήσιμος μωροφιλόδοξος και υπηρέτης αλλοτρίων συμφερόντων. Το ζήτημα είναι πως ευνοείται από παντού και από όσους θέλουν την συρρίκνωση μας. Αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ, έχουν μεγάλη ευθύνη γιά όλα αυτά τα ανήκουστα που συμβαίνουν παρά τοις Έλλησιν!!!

  2. “Καλώς καταδίκασε την βάρβαρη και απάνθρωπη επίθεση της Χαμάς αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να πάρει την θέση των πιο ακραίων ισραηλινών περί ολοσχερούς εξάλειψής της.”

    Η Χαμάς πρέπει να εξαλειφθεί ολοσχερώς, διότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, που άρχισε το 2005. Όμως, το ελάττωμα τού Μητσοτάκη είναι ότι σπεύδει πάντα και παντού να γίνεται βασιλικότερος τού βασιλέως. Έτσι κατέστρεψε ολοσχερώς, άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς να τού το ζητήσει κανείς, τις σχέσεις μας με την Ρωσσία. Πολιτικός εντελώς ατάλαντος κι επιπόλαιος.

    Η υποδοχή 100.000 (;) Παλαιστινίων είναι άλλο ένα δείγμα τής αλλοπροσαλλοσύνης και ανωριμότητας τού ανδρός. Δεν βλέπει πέραν από την μύτη του.

    • Η Χαμάς είναι ένα, απλό, επεισόδιο στην ζωή των παλαιστινίων της Γάζας. Είναι η εκφραση της δυσαρέσκειας με ένα όνομα. Εξάλειψη της Χαμάς σημαίνει ότι απλώς το όνομα θα αλλάξει. Τις αιτίες που προκαλούν φαινόμενα σαν της Χαμάς πρέπει να εξαλείψουμε.

      • Τις ξέρουμε; Τι ακριβώς θέλουν οι Άραβες τής Γάζας και γιατί δεν προσεγγίζουν την πιο “συνεννοήσιμη” Παλαιστινιακή Αρχή, οπότε θα μπορούσε να γίνει κάποιος διάλογος, όπως είχε γίνει το 2005 μεταξύ Αριέλ Σαρόν και Μαχμούτ Αμπάς στο Κάιρο, με απτά αποτελέσματα; Όλα ανετράπησαν, όταν τον επόμενο χρόνο ψήφισαν την Χαμάς στην Γάζα, η οποία εν συνεχεία κατέλαβε πραξικοπηματικά την εξουσία, εκδιώκοντας τούς εκπροσώπους τής Π.Α. κι επιβάλλοντας το τρομοκρατικό καθεστώς της. Η Χαμάς από τότε είχε ως διακηρυγμένο στόχο της την καταστροφή τού Ισραήλ. Ψηφίστηκε όμως. Γιατί; Μήπως κατά βάθος αυτό θέλει ακόμη μέρος, αν όχι η πλειονότητα των εκεί Αράβων;

  3. Χωρίς καμιά διάθεση να υποστηρίξω τον κ. Μητσοτάκη -δεν χρειάζεται την δική μου και τις δικές σας ,αγαπητοί αναγνώστες υποστηρίξεις-τον κ. Μητσοτάκη ,που τρεις μήνες μετά τις εκλογές διατηρεί την ίδια σχεδόν αποδοχή των Ελλήνων με τεράστια διαφορά από τους άλλους (προοδευτικούς και ”πατριώτες της φακής”) ,θα σας παραπέμψω στο σημερινό άρθρο του Συριζαίου κ. Σταθάκη , που θεωρεί ως πρώτη αιτία της εξαϋλωσης του ΤσιπροΣύριζα την μονομανία του αντιΜητσοτακισμού στην αντιπολιτευτική του πολιτική της προηγούμενης 4ετίας, η οποία κυριαρχεί και στο άρθρο που σχολιάζουμε..
    Όλοι γνωρίζουμε ότι και με την αρνητική διαφήμιση κερδίζει ο διαφημιζόμενος ,αλλά οι λεγόμενοι αντιδεξιοί -όλων των εποχών-δεν ικανοποιούνται χωρίς ύβρεις και δολοφονίες χαρακτήρων, μόνο που τώρα η νέα γενιά ,που ”παίζει στα δάχτυλά της” τα έξυπνα κινητά και διαπιστώνει ευκολότερα την διαδικτυακή προπαγάνδα έπαυσε να πιστεύει και να ακολουθεί τους λαϊκιστές , ιδιαίτερα μετά την kolotumpa του κ. Τσίπρα το 2015 και την ”προδοσία” του Μακεδονικού Ελληνισμού των 25 αιώνων με την εσπευσμένη υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, χωρίς να ερωτηθούν με εκλογές ή δημοψήφισμα οι Έλληνες πολίτες.
    ΤΕΛΟΣ ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής – ο μόνος που δεν έβλαψε ούτε με λόγια την Πατρίδα-ουδένα ονομάτισε στην ομιλία του στο ”μνημόσυνο” της φίλης και συνεργάτιδός του Μαριέττα Γιαννάκου .
    Η ερμηνεία των λόγων του είναι αυθαίρετη και -αν ληφθεί σοβαρά υπόψη -περιλαμβάνει όλους τους σημερινούς Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων , οι οποίοι ως αλάθητοι Πάπες και διαγράφουν και καμώνονται για μεγάλοι και ας παίρνουν ποσοστά γύρω στο 10% των Ελλήνων σε όλες τις μηνιαίες δημοσκοπήσεις.
    Γιατί να εξαιρέσουμε την κυρία Κωνσταντοπούλου και τον εκ της Δύσης ανατείλαντα κ. Κασσελάκη , που μέχρι τώρα εκφράζουν τον βοναπαρτισμό τους ,εκτός των κομματικών οργάνων τους ;;;.
    Υ.Γ Υπογραμμίζω προς όλους τους αναγνώστες -που αγαπούν την Πατρίδα -να σκεφθούν τι θα απογινόμασταν αν δεν είχαμε και σαυτήν την 4ετία την σημερινή δυνατή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον επαρκέστατο και πολιτικά έμπειρο και από την πατρική κληρονομιά κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Στις επόμενες εκλογές του 2027 η αδιάσπαστη Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει νέο Αρχηγό -από τα πολλά και ικανά στελέχη που διαθέτει -,γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι ουδείς των προηγουμένων Αρχηγών της -ούτε ο ιδρυτής της -επανεξελέγη για τρίτη 4ετία ,για να συνεχίσει την προσφορά της προς την Πατρίδα, βάσει των Αξιών και Αρχών της Ιδρυτικής Πράξεως και του Καταστατικού της, τα οποία όσοι δεν γνωρίζουν δεν θα τους βλάψει να τα διαβάσουν .
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ- ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ- ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
    Καληνύχτα .
    Σταύρος Αθαν.Ναλμπάντης

      • Θα ήθελα κανένα αντίλογο και για δικό μου δούλεμα και σίγουρα δεν θα ήθελα -ούτε νομίζω και οι Ανιχνεύσεις- τις συνεχείς -μέχρι εξυβριστικές (ανώνυμες όμως) για το πρόσωπό μου -”απαντήσεις ” του κ. Επισκέπτη ,αποφοίτου Δημοτικού με βαθμό 8(όπως δήλωσε) ,αλλά γνώστη της Αγγλικής γλώσσης ,αυτοκαθοριζόμενου ως ακομμάτιστου ,αλλά υποστηρικτή όλων των αντιδεξιών -στελεχών και άσχετων- , με σκοπό να τον μιμηθώ ή να διακόψω τα σχόλιά μου, που ανατρέπουν τις ά-λογες εμμονές του . Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα γίνει , όσο οι ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ μου το επιτρέπουν .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

        • Τελικά, με τις ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ τα έχεις, ή μαζί μου; Διότι το σχόλιό σου μάλλον μ’ εμένα ασχολείται.

          “αυτοκαθοριζόμενου ως ακομμάτιστου ,αλλά υποστηρικτή όλων των αντιδεξιών..”

          Όταν γράφεις αυτές τις αρλούμπες, δείχνοντας ότι δεν μπορείς να διανοηθείς ότι υπάρχουν άνθρωποι ακομμάτιστοι, οι οποίοι βάζουν την Πατρίδα πάνω από κομματικές παρατάξεις, ποιος σού φταίει, εγώ; Επιβεβαιώνεις πανηγυρικότατα την αγγλική παροιμία, που έγραψα παραπάνω.

          • Οι Ανιχνεύσεις όταν διαφωνούν -λογικά και φυσιολογικά (δεν απαιτώ ταύτιση) με τα ”γραφόμενά” μου , δεν με βρίζουν, ενώ εσείς έχετε πρόβλημα διαδικτυακής επιβιώσεως ,χωρίς να χρησιμοποιήσετε προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και καφενειακές ύβρεις, τις περισσότερες για μένα .
            Είστε πάλι απελπισμένος γιατί από το προ μηνός ”μη ρίχνετε πολύ κάρβουνο στον κ.Κασσελάκη ” φθάσατε χθες στο ”αυτός-Κασσελάκης πίνει οθωμανοτουρκικό καφέ (δεν γράφετε αυτό που γράψατε).
            Σύστασή μου και σε εσάς και προς όλους .Όντας ξενέρωτοι ή ακομμάτιστοι μην ερωτεύεστε κεραυνοβόλα -κυρίως πολιτικούς- και μάλιστα όποιον-όποιον ή όποια όποια.

          • ”μη ρίχνετε πολύ κάρβουνο στον κ.Κασσελάκη ”
            Εξακολουθείς, ως γνήσιος ΣΑΝός, να μην καταλαβαίνεις. Δεν έγραψα αυτό. Έγραψα “όχι άλλο κάρβουνο”. Αν δεν καταλαβαίνεις πάλι δεν φταίω εγώ, όπως και δεν φταίω για τις ασυναρτησίες σου, π’ ανάθεμα κι αν βγάζουν νόημα.

  4. Ο Μητσοτάκης τίμησε το σύστημα Σημίτη δηλαδή Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου τις χρυσές εποχές των εξοπλιστικών και του χρηματιστηρίου. Τίμησε τα Ίμια και τα ολυμπιακά έργα.
    Μάλλον σωστή η πρόβλεψη ότι ετοιμάζει την επόμενη ημέρα ως υπερδιεθνιστής . Καλού κακού όμως καταθέτει την προσήλωσή του στο εγχώριο διεφθαρμένο σύστημα και κάνει τεμενάδες στην ΤΕΡΝΑ για την υπερκατανάλωση και αφαίμαξη του εθνικού πυ.
    Μια ζωή τα ίδια το Μητσοτακαίικο. Από τον Μαμιδάκη στον Περιστέρη και στους άλλους δέκα νταβατζήδες του νεωτέρου Ελληνικού κράτους.

  5. ΚΑΙ ΕΣΤΩ ”ΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ”-ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ-ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ,ΑΓΑΠΗΤΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Ό,ΤΙ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ-ΟΦΑ.(κρυπτοόφα)
    Υ.Γ Από Δευτέρας τώρα για να δούμε τις εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα. Και ως τότε προσοχή στις συγκινήσεις και από κοντά τον σώφρονα συντοπίτη σας κ. Σταθάκη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα