Σάλος από τη διαρροή οργισμένων μηνυμάτων στελεχών της Μπαρτσελόνα κατά Μέσι: «Αρουραίος των υπονόμων», «ορμονικός νάνος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αποκαλύψεις για τον τρόπο που αντιμετώπιζαν (και αισθάνονταν_ μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα έναντι του Λιονέλ Μέσι φέρνει στο φως δημιοσίευμα της El Periodico.

Η δημοσίευση των συνομιλιών στο Whatsapp μεταξύ των μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της «Μπάρτσα», με βροχή προσβολών κατά του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, έχουν προκαλέσει θόρυβο στον ισπανικό Τύπο.

Χειρότερος απ΄ όλους στη φρασεολογία του εμφανίζεται ο Ρομάν Γκόμεθ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι έξαλλος με τη διαρροή ειδήσεων για το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Μέσι.

Είναι 31 Ιανουαρίου 2021 και σε ένα μήνυμα που απευθύνεται στον πρόεδρο Μπαρτομέου, ο Γκόμεθ Πόντι χαρακτηρίζει τον Μέσι «αρουραίο του υπονόμου», κατηγορώντας τον για επιβολή μεταγραφών και ανανεώσεων, καθώς και για μια σειρά «εκβιασμών και αγένειας, που ο σύλλογος κι εμείς που εργαζόμαστε σ΄ αυτόν έχουμε υποφέρει από αυτόν τον ορμονικό νάνο, που χρωστά τη ζωή του στη Μπάρτσα…

Και όταν τα πράγματα πάνε στραβά (η αναφορά στην πανδημία) φτάνει το θρυλικό WhatsApp: “Πρόεδρε μείωσε τους μισθούς των άλλων, αλλά μην αγγίζεις τον Λουίς (Σουάρες) κι εμένα».

Ο τότε διευθύνων σύμβουλος Όσκαρ Γκράου συμφωνεί μαζί του και ο Μπαρτομέου λέει επίσης ότι «συμφωνεί σε πολλά πράγματα». Σε αυτές τις συνομιλίες, επίσης, οι πρώην παράγοντες υποθέτουν ότι ο Ζοάν Λαπόρτα, που ακόμη βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία, ήταν η πηγή της διαρροής, ενώ ο Μπαρτομέου παραδέχεται ότι «έχουμε ακούσει τον Λέο πολλές φορές, όχι πάντα, αλλά πολλές φορές, κι αυτό το συμβόλαιο χωρίς πανδημία ήταν απολύτως αποδεκτό».

Αλλά και ο Πικέ στοχοποιείται, ειδικά μετά την ταπεινωτική ήττα (2-8) από την Μπάγερν Μονάχου, με τον Γκόμεθ Πόντι να καλεί τον Μπαρτομέου να επιδείξει λιγότερους ενδοιασμούς, ακόμη και απέναντι στον Σέρχιο Μπουσκέτς, συμβουλεύοντάς τον «να απολύσει με ελάχιστη αποζημίωση όσους παίκτες δεν έχουν μεταγραφική αξία και δεν μπορούν να πουληθούν».

Σύμφωνα με τον Γκόμεθ Πόντι είναι απαραίτητο να μειωθεί το ύψος των μισθών, ειδικά «μετά την απερίγραπτη, κατάπτυστη και αποκρουστική στάση μιας ομάδας κακομαθημένων κι αναίσθητων εκατομμυριούχων που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν με τον σύλλογο για τα ελάχιστα μέτρα που εγγυώνται την οικονομική μας βιωσιμότητα».

Σάλος από τη διαρροή οργισμένων μηνυμάτων στελεχών της Μπαρτσελόνα κατά Μέσι: «Αρουραίος των υπονόμων», «ορμονικός νάνος»

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα