ΔΑΝΙΑ: Όταν οι ευρωπαϊκές αξίες …φυλακίζονται!…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Με την ανακοίνωση της καταδίκης της, η πρώην υπουργός μετανάστευσης της Δανίας Inger Støjberg δήλωσε: «Σήμερα έχασαν οι δανικές αξίες». Και προπαντός οι ευρωπαϊκές!

Η πρώην υπουργός Μετανάστευσης της Δανίας Inger Støjberg καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλάκιση για παράνομο χωρισμό ανήλικων συζύγων μεταναστών το 2016.

H πρώην υπουργός Μετανάστευσης και Ένταξης, η οποία κατείχε τη θέση από το 2015 έως το 2019, κρίθηκε ένοχος τη Δευτέρα για παραβίαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών για τη σύντομη πολιτική του χωρισμού ζευγαριών -κυρίως ζευγαριών μεταναστών με ανήλικα κορίτσια- στο απόγειο της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η Støjberg χώρισε 18 ζευγάρια το 2016 αποφασίζοντας τα κορίτσια μετανάστριες ηλικίας 14 έως 17 ετών δεν θα φιλοξενούνται στα ίδια κέντρα υποδοχής αιτούντων άσυλο με τους συζύγους τους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ενήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του δανικού τηλεοπτικού καναλιού TV2, αυτός ο χωρισμός ζευγαριών κρίθηκε αντίθετος με το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) και σε αρκετά σημεία του διοικητικού δικαίου της Δανίας.

Η Støjberg αντέδρασε στην ετυμηγορία λέγοντας: «Είμαι πολύ, πολύ έκπληκτη, πρέπει να πω». «Σήμερα, έχασαν οι δανικές αξίες», είπε.

«Υπάρχει κάτι πραγματικά λάθος όταν δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα κορίτσια από το αποκρουστικό φαινόμενο των μικρών νυφών», συνέχισε, προσθέτοντας, «Θα υποστώ την τιμωρία μου και το κάνω χωρίς ντροπή».

Ενώ το BBC γράφει ότι τα ζευγάρια που χωρίστηκαν ήταν «νεαρά ζευγάρια αιτούντων άσυλο», αναφέροντας το παράδειγμα ενός ζευγαριού από τη Συρία στο οποίο ο άνδρας ήταν 26 ετών και η σύζυγός του 17, η Deutsche Welle λέει ότι μερικά από τα κορίτσια που συμμετείχαν ήταν μόλις 15 ετών  και οι άνδρες έως 32.

Ένα άρθρο των  Times , που δημοσιεύτηκε το 2016, υποστηρίζει ότι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τα κορίτσια ήταν μόλις 14 ετών και το ένα από αυτά ήταν παντρεμένο με έναν 28χρονο.

Μετά την ανακοίνωση της παραπομπής της νωρίτερα φέτος, η πρώην υπουργός έκλεισε την πόρτα του Φιλελεύθερου Κόμματος για να γίνει ανεξάρτητο μέλος του κοινοβουλίου της Δανίας.

Εμπλεος… χαράς η ανήλικη μουσουλμάνα που θα γίνει σύζυγος  – ή και πιθανότατα μία από τις συζύγους – ενήλικα ομόπιστού της! Αυτό είναι «το Ισλάμ των Φώτων» των «προοδευτικών» Ευρωπαίων.

Τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε  ένα σχέδιο σε συνεργασία με το Δανικό Λαϊκό Κόμμα (DF) για απέλαση έως και 50.000 μεταναστών έως το 2030.

Οι ανήλικες νύφες εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα μεταξύ των μεταναστών από ορισμένες χώρες, με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα να παρατηρούνται κατά την εκκένωση του Αφγανιστάν μετά την πτώση της χώρας στους Ταλιμπάν τον Αύγουστο.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τόνι Μπλίνκεν επιβεβαίωσε  τον Σεπτέμβριο ότι ηλικιωμένοι, παντρεμένοι άνδρες με κορίτσια ήταν μεταξύ των εκτοπισμένων [και ότι αυτά τα ζευγάρια είχαν καταρχήν χωριστεί].

Πηγή: https://www.breitbart.com/europe/2021/12/14/ex-danish-minister-convicted-and-jailed-for-separating-child-brides-from-migrant-men/

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα