Τα νέα από την «Ελευθεροτυπία»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Aρχικός στόχος είναι η «Ελευθεροτυπία» να βρίσκεται στα περίπτερα πριν από τις ευρωεκλογές.

Aπ’ ό,τι μαθαίνουμε, στον Αντώνη Καρακούση καταλήγει η «μπίλια» για τη θέση του επικεφαλής της νέας «Ελευθεροτυπίας» υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego.

O εκδοτικός όμιλος έκανε και κρούσεις σε δημοσιογράφους «εκτός των τειχών», αλλά δεν υπήρξε μεγάλη προθυμία. Πάντως, ο αρχικός στόχος η εφημερίδα να είναι στα περίπτερα πριν από τις ευρωεκλογές παραμένει και η εφημερίδα βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού. Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί,τότε η ημερομηνία έκδοσης θα μεταφερθεί για το φθινόπωρο.

Επίσης, το project αναμένεται να στηριχθεί κυρίως σε δημοσιογράφους που ήδη εργάζονται σε άλλα Μέσα της Alter Ego, με μικρές προσθήκες από την παλιά «Ελευθεροτυπία» και κάποιες υπογραφές από την «Εφ.Συν».

Π. Ρ.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/239486/ta-nea-apo-tin-eleftherotypia

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό φθινόπωρο η κυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας και ανάλογα με τις επιδόσεις των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως στις ευρωεκλογές, που φαίνεται πως έχει αποφασισθεί να βοηθηθούν για τις εκλογές του 2027, με τους εν δυνάμει παλιούς ψηφοφόρους των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ, που μετά το 2010 και το 2019 ”πήραν των οματιών τους” και απέχουν από τις εκλογές.
    Εδώ που τα λέμε είναι αρκετοί ”πελάτες” για την εφημερίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα