Τζο Μπάιντεν για τα άγνωστα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στη βόρειο Αμερική: «Ακόμη δεν ξέρουμε τι ήταν»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι ανέφερε για τα επεισόδια των καταρρίψεων

Έκτακτο τηλεοπτικό διάγγελμα απευθύνει ο Αμερικανός πρόεδρος για τα άγνωστα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τη βόρεια Αμερική τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα αναφερθεί στα τρία αντικείμενα που καταρρίφθηκαν από μαχητικά f-22 και F-16 πάνω από την Αλάσκα, πάνω από την πόλη Γιούκον του Καναδά και πάνω από τη λίμνη Χούρον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί!) καθώς τα αναζητούν ακόμη αλλά το πιθανότερο είναι να ανήκουν, όπως είπε σε «κάποιες ιδιωτικές εταιρείες».

«Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα αυτά  σχετίζονταν με το πρόγραμμα κατασκοπευτικών αερόστατων της Κίνας ή ότι υπήρχαν οχήματα παρακολούθησης από οποιαδήποτε άλλη χώρα», είπε πιο ειδικά ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε: «Η τρέχουσα εκτίμηση των μυστικών υπηρεσιών είναι ότι αυτά τα τρία αντικείμενα ήταν πιθανότατα αερόστατα που συνδέονταν με ιδιωτικές εταιρείες, ψυχαγωγικά ή ερευνητικά ιδρύματα».

Πάντως, ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι χρειάζεται να ενισχυθεί η στρατηγική αντιμετώπισης και να προσαρμοστεί στις νέες εξελίξεις.

«Να είστε σίγουροι: Αν ένα αντικείμενο αποτελεί απειλή για τον αμερικανικό λαό, θα το καταρρίψω», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ektakto-tileoptiko-diaggelma-tzo-mpainten-gia-ta-agnosta-antikeimena-pou-katarrifthikan-sti-voreio-ameriki/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα