ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (ΜΙΤ): Σταματείστε τώρα τα εμβόλια  mRNA κατά του COVID!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

25% αύξηση των θανάτων λόγω ανακοπής καρδίας στους εμβολιασμένους κάτω των 40 ετών διαπίστωσε ο καθηγητής του ΜΙΤ Retsef Levi

Έκκληση απηύθυνε ο Αμερικανός Retsef Levi, καθηγητής στο ΜΙΤ, για απόσυρση του εμβολίου mRNA κατά του COVID.
Σε μήνυμά του στο Twitter υποστήριξε: “Τα στοιχεία αυξάνονται και είναι αδιαμφισβήτητα ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν σοβαρή βλάβη, ακόμα και θάνατο, ειδικά στους νέους. (Bρίσκεται στη διεύθυνση: https://twitter.com/RetsefL/status/1619945525670981632) .Πρέπει να σταματήσουμε να τα χορηγούμε αμέσως!” Ο καθηγητής Retsef Levi διδάσκει Ανάλυση, Διαχείριση Κινδύνου σε Υγειονομικά Συστήματα, σε Διατροφικά και Αγροτικά Συστήματα.

Το ανησυχητικό βίντεο του καθηγητή Levi έχει λάβει περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές μέχρι στιγμής.

STOP τώρα

“Κινηματογραφώ αυτό το βίντεο για να μοιραστώ την πεποίθησή μου ότι αυτή τη στιγμή, όλα τα προγράμματα εμβολιασμού mRNA κατά του COVID θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως”, είπε ο καθηγητής Levi.

«Θα πρέπει να τα σταματήσουν γιατί απέτυχαν εντελώς να εκπληρώσουν οποιαδήποτε από τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις τους σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους. Και το πιο σημαντικό, θα πρέπει να σταματήσουν λόγω των αυξανόμενων και αδιαμφισβήτητων στοιχείων ότι προκαλούν πρωτοφανή επίπεδα βλάβης, ακόμα και θάνατο νέων και παιδιών», συνέχισε.

Καρδιακή ανακοπή: +25%

“Πιστεύω ότι τα σωρευτικά στοιχεία είναι πειστικά και επιβεβαιώνουν την ανησυχία μας ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν όντως ξαφνική καρδιακή ανακοπή λόγω μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο. Και αυτός είναι δυνητικά μόνο ένας μηχανισμός με τον οποίο προκαλούν βλάβη», είπε.

«Προσωπικά ασχολήθηκα με την ασφάλεια των εμβολίων γύρω στα μέσα του 2021, όταν έγινε γνωστό ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν μυοκαρδίτιδα και φλεγμονή στην καρδιά», λέει. «Ανησυχούσα πολύ ότι δεν θα ανιχνευόταν από τα υπάρχοντα συστήματα επιτήρησης της ασφάλειας των εμβολίων. Με κίνητρο αυτό, αποφασίσαμε να αναλύσουμε τα δεδομένα του ΕΣΥ του Ισραήλ για να δούμε αν υπάρχουν ενδείξεις αυξημένων ανεπιθύμητων συμβάντων εκτός νοσοκομείου», πρόσθεσε και συνέχισε να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς του με τα αποτελέσματα αρκετών μελετών.

«Η ανάλυση των κλήσεων του EΣΥ και των δεδομένων διάγνωσης από το 2018 μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2021 αποκάλυψε ορισμένα πολύ ανησυχητικά στοιχεία. Εντοπίσαμε αύξηση 25% στην αιτία με διάγνωση καρδιακής ανακοπής στις ηλικίες 16 έως 39. Το πρώτο εξάμηνο του 2021, ακριβώς όταν ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ, εντοπίστηκε μικρότερη αύξηση και στις μεγαλύτερες ηλικίες. Επιπλέον, εντοπίσαμε επίσης μια στατιστικά σημαντική χρονική συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των δόσεων του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκαν σε αυτόν τον πληθυσμό και του αριθμού των κλήσεων του EΣΥ με διάγνωση καρδιακής ανακοπής», λέει ο καθηγητής Levi.

«Τα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σκωτία και την Αυστραλία αντιγράφουν τα δεδομένα από το Ισραήλ. Πρόσθετα στοιχεία από το Ισραήλ δείχνουν ότι το 2021, το EΣΥ στο Ισραήλ πραγματοποίησε περισσότερες από 3.000 περισσότερες αναζωογονήσεις σε σύγκριση με το 2019, που αντιστοιχεί σε αύξηση 27%. Δύο προοπτικές μελέτες από την Ταϊλάνδη και την Ελβετία, στις οποίες τα εμβόλια δοκιμάστηκαν πριν και μετά τη λήψη του εμβολίου, δείχνουν ότι τα ποσοστά καρδιακής βλάβης είναι πιθανό να είναι σημαντικά υψηλότερα από τα ποσοστά που ανιχνεύονται κατά την κλινική διάγνωση. Την ίδια ακριβώς διαπίστωση έκανε και ο στρατός των Η.Π.Α. το 2015, όταν διεξήγαγε παρόμοια μελέτη για το εμβόλιο της ευλογιάς».

«Μια άλλη μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, συνέχισε, ανίχνευσε στο αίμα παιδιών με μυοκαρδίτιδα, απότοκο του εμβολίου, μια ολόκληρη πρωτεΐνη ακίδα, η οποία είναι άλλη μια ένδειξη του υποκείμενου μηχανισμού βλάβης, αλλά στην πραγματικότητα έχει ακόμη ευρύτερες επιπτώσεις για την επικινδυνότητα του εμβολίου με βάση τις επανειλημμένες ενδείξεις ότι το mRNA και τα λιπίδια στην πραγματικότητα διεισδύουν στο κυκλοφοριακό σύστημα του αίματος».

«Και τέλος, οι αυτοψίες ανθρώπων που πέθαναν λίγες μέρες μετά το εμβόλιο δείχνουν ότι σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο θάνατος προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα – απότοκο του εμβολίου. Παρουσιάζοντας λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία, νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη ηθική ή επιστημονική επιλογή από το να αποσύρουμε από την αγορά αυτά τα ιατρικά προϊόντα και να σταματήσουμε όλα τα προγράμματα εμβολιασμού με mRNA. Αυτό είναι σαφώς το πιο αποτυχημένο ιατρικό προϊόν στην ιστορία των ιατρικών προϊόντων, τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα όσο και προς την ασφάλεια», είπε. 

Πηγή: https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/coronavirus-vaccine-mit-professor-calls-for-immediate-suspension-of-covid-mrna-vaccine/articleshow/97483548.cms?from=mdr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα