Ηλίας Παπανικολάου: Μόνο η επιθετική αντιμετώπιση της Τουρκίας έχει αποτέλεσμα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αυστηρό μήνυμα στους Τούρκους έδωσε στην πρώτη εκπομπή «Leaders» για το 2024 ο Ηλίας Παπανικολάου.

«Υποκύψαμε σε έναν στυγνό εκβιαστή, ο οποίος είναι ο γείτονάς μας. Μεταχειρίζεται αυτούς τους τρόπους και εμείς ανακουφιστήκαμε που τα βρήκαμε μαζί του. Του πέρασε. Ξερογλείφετε στο προσκήνιο. Μας πριονίζει την καρέκλα. Πριονίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στο παρασκήνιο. Επαφίεται σε εμάς τους πολίτες να εξηγήσουμε στους Τούρκους κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR.

«Αφήστε τις κυβερνήσεις απέξω. Ό,τι κάνει ο καθένας μόνος του από το δικό του μετερίζι. Ό,τι κάνουμε στην καθημερινότητά μας μετράει. Και έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη εικόνα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε στέλνοτας ένα αυστηρό μήνυμα: «Μην τους αντιμετωπίζετε ως ανθρώπους που πρέπει να πειστούν για το σωστό, το καλό και το δίκαιο. Μόνο η επιθετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητά μας έχει αποτέλεσμα. Όταν ο Ελληνισμός πάρει ανάποδες, αγαπητοί γείτονες, το ερώτημα δεν θα είναι ποιος θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάτι, αλλά ποιος θα μας εμποδίσει».

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος/Sportdog.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα