Ηλίας Παπανικολάου: Γιατί εξοπλίζονται οι Τούρκοι;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στον εξοπλιστικό οργασμό των Τούρκων αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, κατά την προσφιλή του συνήθεια, στην αποφώνηση της εκπομπής Leaders, η οποία μεταδίδεται στο Youtube κάθε Δευτέρα στις 21:00, αναρωτήθηκε γιατί οι γείτονες παίρνουν F-16 και εξοπλίζονται σαν αστακοί. Μάλιστα έκανε μία δυνατή παρομοίωση από το ζωικό βασίλειο, προκειμένου να ενισχύσει το επιχείρημά του, ότι δεν πρέπει να τους φοβόμαστε.

«Για όλους τους λαούς υπάρχουν στερεότυπα, τα οποία πολλοί λαοί τα καλλιεργούν και μόνοι τους. Στερεότυπα για τσιγκούνηδες, εργατικούς, γλεντζέδες. Οι Τούρκοι έχουν καλλιεργήσει ένα στερεότυπο για τον εαυτό τους, αυτό του σκληρού παλικαριού. Μόνο έτσι δεν είναι. Νομίζω, ότι οι γείτονές μας είναι κουτοπόνηροι, ούτε σκληροί και λιοντάρια. Εξηγώ γιατί. Επειδή κάτω από τη μύτη μας, την ώρα που εμείς κοιμόμαστε, εξοπλίζονται σαν αστακοί.

Για ποιον λόγο εξοπλίζονται; Γιατί παίρνουν αυτά τα όπλα; Για τους Κούρδους; Ποιος τους απειλεί με F-16; Μη μας κοροϊδεύουν οι απόστρατοι με τις πιτζάμες που βγαίνουν στα τουρκικά κανάλια. Το πρόβλημά τους είμαστε εμείς και δεν έχουν καν το θάρρος να το πούνε στα ίσια, να αναμετρηθούν μαζί μας. Πασχίζουν να μας βρουν να κοιμόμαστε. Πασχίζουν να μας βρούνε πληγωμένους.

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ούτε κάποιο τεράστιο λιοντάρι, ούτε κάποιο ατρόμητο βουβάλι. Να σας πω εγώ τι ζώο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το ζώο αυτό μυρίζεται την αδυναμία του θηράματος από μακριά. Επιτίθεται σε αγέλες και ο ήχος που βγάζει, σαν κλάμα, έχει σκοπό να παραπλανήσει το θήραμα, για να μην καταλάβει, τον τελικό του σκοπό. Με ύαινες έχουμε να κάνουμε», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου ως επιμύθιο στην εκπομπή της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024.

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος/Sportdog.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα