Γιατί χάνουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ουκρανία (Ειδικού Συνεργάτη)
Στην Ουκρανία, προκειται για πόλεμο της Δύσης εναντίον της Ρωσίας. Η Ρωσία χάνει γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την συνδυαστική επίθεση εξελιγμένων στρατιωτικών τεχνολογιών διαφορετικής προέλευσης και σκοπού. Δεν τα βγάζει πέρα.
Τούτο, σε συνδυασμό με την παρουσία των καλύτερων αμερικανών κ.α.στρατιωτικών συμβούλων, κυρίως δε την 24/7 υποστήριξη στο επίπεδο των πληροφοριών καθώς και την απόκτηση μέσων για την ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας σε όλο το μήκος της γραμμής αντιπαράθεσης, έχουν φέρει τις εξελίξεις στη σημερινή φάση τους.
Αυτά , σε συνδυασμό με την κακή εν γένει κατάσταση του ρωσικού στρατού.
Βέβαια, ο πληθυσμός της Ουκρανίας έφυγε. Κερδισμένη η Πολωνία που αποκατέστησε, με τις Ουκρανές πρόσφυγες και τα παιδιά τους, το δημογραφικό της έλλειμμα.
Εμείς δεν μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε ούτε μερικές χιλιάδες πρόσφυγες. Οι μισές έφυγαν. Προτιμούμε τους πακιστανούς.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επομένως ο περιβόητος απλοϊκός και λαϊκίστικος μύθος που ξεφουρνίζεται κάθε μέρα στην ΕΛΛΑΔΑ και λέει ότι «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ » είναι μια μπούρδα και μισή ‼️
    Και στην Ουκρανία πολεμούν μόνο Ουκρανοί στρατιώτες. Ωστόσο με την υλικοτεχνική υποδομή των Ουκρανών να υποστηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Δύση, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μάλλον ΔΕΝ αγωνίζονται μόνοι τους.
    Προς θεού δεν εξισώνω την τουρκική απειλή με την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση.
    Αυτο που λεω είναι ότι πολύ σωστά έχουμε αναβαθμίσει τις σχέσεις μας με ΗΠΑ , έχουμε υπογράψει μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας με Γαλλία, έχουμε στείλει patriot στην Σαουδικη Αραβία κ.ο.κ.
    Συμπερασματικά ο συνδυασμός εξοπλιστικών προγραμμάτων με διπλωματία μπορεί να κατατροπώσει την Τουρκική απειλή ακόμα και εάν χρειαστεί να «πολεμήσουμε» ολομόναχοι‼️‼️
    Το δικό μου ερώτημα όμως είναι άλλο ❓
    Αντιλαμβανόμαστε όλοι μα όλοι τον τουρκικό κίνδυνο ❓
    Υπάρχει άραγε στην ελληνική κοινωνία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ❓❓

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα