ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Παντελή Σαββίδη

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατανοώ πλήρως το άρθρο σας ,αγαπητέ κ. Σαββίδη ,για τις γεωπολιτικές επιδιώξεις των ΗΠΑ και Ρωσίας ,επειδή και εγώ διαβάζω το βιβλίο του πρέσβη κ. Γ. Πουκαμισά-να είναι καλά-,αλλά ας μην ανησυχούμε .
    Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη έγινε πλήρως δυτική με στρατηγικές Συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία και σίγουρα δεν θα πειραχτεί από κανένα στο Αιγαίο και το μόνο της πρόβλημα θα είναι η λειτουργική διευθέτηση του Κυπριακού και η υπογραφή του συνυποσχετικού με την Τουρκία για την Χάγη, που θα εξαφανίσει το Σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης για την ΑΟΖ τους.
    Τα άλλα για την μεταφορά των Ελλήνων από το Σουδάν στο κάτω-κάτω μας βοήθησαν εταίροι και σύμμαχοι – και προεκλογικά καλά κάναμε και καθίσαμε στα αυγά μας χωρίς θυσίες ,αλλά με κέρδος τους επαναπατρισθέντες Έλληνες.
    Ε… και προεκλογικά το ”ανέβασε ” η κυβέρνηση -χαλάλι της -.
    Άλλος -δυτικόφιλος πια-θα μας θυμίσει πάλι πόσο υπερήφανος είναι για την Συμφωνία των Πρεσπών, που επεδίωκαν από το 1995 οι ΗΠΑ και όλη η Δύση και το κατάφεραν το 2018 με αυτόν ως πρωθυπουργό.
    Οι Έλληνες ας επιλέξουν στις εκλογές αυτόν που δεν μας ντρόπιασε και ως Ελληνισμό και ως Μακεδονία -του Αλεξάνδρου η χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα