Σκληρή επίθεση του βουλευτή Παλόν εναντίον του Ερντογάν: Απειλεί την Ελλάδα, δεν πρέπει να του δώσουμε τα F-16

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να μείνουν άπραγες καθώς ο (Ταγίπ) Ερντογάν απειλεί με στρατιωτική δράση εναντίον της Ελλάδας.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής Φρανκ Παλόν (Δημοκρατικός από το Νιού Τζέρσεϊ) αντιδρώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times (ΕΔΩ) με τίτλο “Οι εκλογές πλησιάζουν, ο Ερντογάν σηκώνει ξανά τη “φωτιά” με την Ελλάδα” (Elections Approaching, Erdogan Raises the Heat Again With Greece).

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε ότι τα στρατεύματα της «μπορεί να φτάσουν ξαφνικά μια νύχτα» στην Ελλάδα. Με τον πληθωρισμό ανεξέλεγκτο και τη λίρα να βυθίζεται, μια κατασκευασμένη κρίση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Ο βουλευτής τονίζει και τα εξής:

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος -εννοεί την τουρκική στρατιωτική απειλή εναντίον της Ελλάδας- που πρέπει να σταματήσουμε την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος και θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει εναντίον ενός άλλου συμμάχου του ΝΑΤΟ.

Από την πλευρά του, ο Ραβίνος Shmuley επιτέθηκε εναντίον του Ερντογάν και του Δρ. Οζ, ο οποίος διεκδικεί έδρα γερουσιαστή στην Πενσιλβάνια, με στόχο να αναδειχθεί σε “Δούρειο Ίππο” της Τουρκίας στην αμερικανική Γερουσία. Δήλωσε:

Ο Ερντογάν είναι μια παγκόσμια απειλή. Ο Dr Oz αρνείται να καταδικάσει την επιθετικότητά του. Οι εκλογές απέχουν δύο εβδομάδες. Έχουμε έναν πιθανό γερουσιαστή με απροσδιόριστο βαθμό επιρροής από έναν τύραννο της Μέσης Ανατολής που είναι ο πιο φανατικός αντισημίτης στον κόσμο.

Ο αντίπαλος του Δρ. Οζ, o John Fetterman, δήλωσε ήδη την υποστήριξη του στα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την Αρμενία και τους Κούρδους. Επίσης αναγνώρισε την Αρμενική Γενοκτονία.

FILE PHOTO: Chairman Frank Pallone (D-NJ) during a House Committee on Energy and Commerce hearing, on Capitol Hill in Washington, DC, USA. EPA, KEVIN DIETSCH, POOL

Σκληρή επίθεση του βουλευτή Παλόν εναντίον του Ερντογάν: Απειλεί την Ελλάδα, δεν πρέπει να του δώσουμε τα F-16

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα