Ριάντ: Πρώτος γύρος πολιτικών διαβουλεύσεων Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Σήμερα Δευτέρα, τουρκική διπλωματική αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε γύρο πολιτικών διαβουλεύσεων, τον πρώτο του είδους του μεταξύ των κυβερνήσεων του Βασιλείου και της Τουρκίας.

Το σαουδαραβικό πρακτορείο Ειδήσεων – «SPA», αναφέρει  ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ουαλίντ μπιν Αμπντούλ Καρίμ Αλ-Χουραϊτζί, δέχθηκε σήμερα, στην έδρα του Υπουργείου Εξωτερικών στο Ριάντ, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών  της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Πρέσβη Μπουράκ Αξεπάρ  και τη συνοδευτική αντιπροσωπεία.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της κοινής συνεργασίας σε διάφορους τομείς, πέραν της εντατικοποίησης της εργασίας και του διμερούς συντονισμού για την επίτευξη των φιλοδοξιών των ηγεσιών των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχε ο πρέσβης της Τουρκίας στο Βασίλειο, Φατίχ Ολουσόι, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα σημαντικότερα περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα