Προκόπης Παυλόπουλος: Τα προβλήματα με την Τουρκία δεν λύθηκαν! Καμία σκέψη για υποχώρηση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σχολίασε μεταξύ άλλων την στάση του Τούρκου προέδρου, αλλά και το σύμφωνο καλής γειτονίας κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ.

  2. Έβλεπα και άκουγα στο βίντεο τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας -εκ νεότητός του μέλος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός στις δύο κυβερνήσεις του κ.Κώστα Καραμανλή και συγχρόνως έβλεπα -για άγνωστο λόγο -κάτω στην οθόνη και τις φωτογραφίες του κ. Σάββα Καλεντερίδη , ο οποίος διαισθάνομαι πως κινείται προς την Νέα Δημοκρατία (αργά το κατάλαβε), που εκτός απροόπτου θα κυβερνά την Ελλάδα ολόκληρη την τρέχουσα 10ετία.
    Και τις μας είπε ο κ. Παυλόπουλος ;;;
    Δεν κατηγόρησε την κυβέρνηση -επαίνεσε και τον πρωθυπουργό για την άμεση απάντηση στον κ. Ερντογάν για την μειονότητα στην Θράκη μας- και ”κάρφωσε” τον κ. Σημίτη για την απαράδεκτη Συμφωνία της Μαδρίτης το 1997, που δέχθηκε την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο, Συμφωνία για την οποίαν ευτυχώς δεν δηλώνει την υπερηφάνεια του το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
    Ελπίζουμε αργότερα -αν υπάρχει ο Σύριζα- να παύσει και αυτός να δηλώνει την υπερηφάνεια του για την Συμφωνία των Πρεσπών.
    Το βλέπω και σε σχόλια στα οποία γράφεται πια με συντομογραφία Σ.τ.Π.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ”ΤΣΟΜΠΑΝΗ” ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΟ 2010 ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ”ΠΗΡΑΝ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ”ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ”., ΠΑΡ’ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ .
    Δεν νομίζω πως θα συνεχισθεί πολύ αυτή η τακτική τους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα