Παραιτήθηκαν Παπασταύρου-Μπρατάκος -Κυβερνητικές πηγές: «Η συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση έστειλε λάθος μήνυμα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Παραιτήθηκαν Παπασταύρου-Μπρατάκος
28/03/2024  19:47
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.
Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση, η οποία έστειλε λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω κοινωνική συνάθροιση αναφέρθηκε και κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης είχε κάνει λόγο για «κοινωνική συνάντηση που ήταν κι άλλα 10 άτομα μπροστά» και «δεν παρήγαγε πολιτικό αποτέλεσμα».

 

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευάγγελος Μαρινάκης κρητικός -μεγάλος και τρανός σήμερα-, γιος του βουλευτού της Ν.Δ (επί πρωθυπουργίας Κων/νου Μητσοτάκη Μιλτιάδη Μαρινάκη) – και προφανέστατα ευγεργετηθείς από το Μητσοτακέϊκο ξέχασε τα πάντα και ”έφαγε” και τους κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκο ,που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του γιορτή .
    Γιατί έγιναν αυτά ;;;.
    Υ.Γ Πάντως ο Κυριάκος ”φέρνει λίγο” των Καραμανλήδων ,που ήταν ανυπότακτοι στα συμφέροντα και στους ”νταβατζήδες” και σίγουρα θα το λάβουν υπόψη τους και οι ακομμάτιστοι αλλά υπερήφανοι ψηφοφόροι.

  2. Η απόλυτη ξεφτίλα και κατάντια της σύγχρονης Ελλάδας. Οι υπουργοί οσφυακάμπτουν και γονυπετούν στους νταβατζήδες για να δηλώσουν τις καλές τους υπηρεσίες.
    Ευτυχώς που υπάρχουν τίμιοι δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν την αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα