Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η στοχοποίηση Στεφανή απο το απεχθές”Σύστημα Συριζα” – ό,τι πιο “δήθεν” ανέδειξε ο τόπος μεταπολιτευτικά- αποσκοπεί στο να σταματήσει ή να περιορίσει ή και να απαξιώσει, την προσπάθεια για αντιμετώπιση ρευστών, εξωγενών φαινομένων που εμφανίστηκαν με έντονο τρόπο στην ελληνική κοινωνία. . Αντιμετώπιση που έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός του.Ευθύνη την οποία ανέλαβε ο αναγνωρισμένος για τις ικανότητές του στις Ένοπλες Δυνάμεις, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.
Πόνεσε το “Σύστημα Σύριζα” γιατί χτυπήθηκε απο το Στεφανή και θα αποκαλυφθεί ο ρόλος παραφυάδων του κράτους που υπονόμευαν την υπόστασή του.
Ο Στεφανής διετέλεσε επι Συριζα Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σημειώνω, επι Συριζα. Που σημαίνει ότι του αναγνωρίσθηκαν οι στρατιωτικές ικανότητες. Είναι στρατιωτικός και όχι ακαδημαϊκός. Είναι απο τους ελάχιστους που έχουν φοιτήσει και στο φημισμένο αμερικανικό West Point.
Και το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζετε: Αυτός και ο αρχηγός Ναυτικού δεν είναι απο τους φοβισμένους στα ελληνοτουρκικά.
Ένα, ακόμη, στοιχείο, που δεν αρέσει στους “δεδομένους “.
ΥΓ. Να μιλά ένα κόμμα, που έχει αρχηγό τον Τσίπρα, για ακαδημαϊκά προσόντα (πολλά απο τα οποία διαθέτει ο Στεφανής, αν και στρατιωτικός), πάει πολύ.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα