Ο κ. Μάρκος Μπόλαρης και το Protagon

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Protagon Team

27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 13:16

Στον ιστότοπό μας, www.protagon.gr, δημοσιεύσαμε την 31η Αυγούστου 2021, ημέρα Τρίτη, και ώρα 00:01, άρθρο με τίτλο «Ο Ακης και τα ορφανά του…» και υπότιτλο «Μια στρατιά στελεχών που ξεκίνησαν από την αυλή του άλλοτε πανίσχυρου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, σταδιοδρομούν ευδοκίμως στην πλατεία Κουμουνδούρου, στους μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στο περιβάλλον του Τσίπρα», το οποίο υπέγραφε ο συντάκτης του, δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Μιχαήλ.

Με το ως άνω άρθρο υποστηρίξαμε ότι δήθεν ο κ. Μάρκος Μπόλαρης είναι ορφανό παιδί του Ακη Τσοχατζόπουλου. Οτι, δήθεν, τον άφησε μετέωρο η φυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου. Οτι, δήθεν, ο κ.  Τσοχατζόπουλος ήταν «σημείο αναφοράς του» και ότι, δήθεν, ήταν «κομματικός προστάτης» του.

Οτι, δήθεν, ο κ. Μάρκος Μπόλαρης μετά τη φυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου «πληγώθηκε και κατέρρευσε», ότι, δήθεν, ο κ. Μάρκος Μπόλαρης «αναδείχθηκε τη χρυσή εποχή του Ακη στη Χαριλάου Τρικούπη» και άλλα αναληθή.

Το σύνολο των ανωτέρω ισχυρισμών μας είναι ψευδές και η μετάδοσή τους οφείλεται σε μεγάλο λάθος μας. Λυπούμαστε πολύ και ανακαλούμε αυτούς τους αναληθείς και άστοχους ισχυρισμούς, και ζητάμε συγγνώμη από τον κ. Μάρκο Μπόλαρη για τη δημοσίευση των σε βάρος του αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών μας και τη διατύπωση των προσβλητικών κρίσεών μας.

♦ Διαβάστε το εξώδικο του κ. Μάρκου Μπόλαρη εδώ Πηγή: Protagon.gr

Διαβάστε-το-εξώδικο-του-κ.-Μάρκου-Μπόλαρη-εδώ

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα