ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Αν χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα κίνημα είναι κατά της ακρίβειας και, κυρίως, της ακριβής ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου.
Έρχονται λογαριασμοί σε νοικοκυριά υψηλότεροι απο το μηνιαίο εισόδημά τους.
Πως θα πληρωθούν;
Αν οι κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη δεν κάνουν τίποτε, μήπως να δημουργηθεί πανευρωπαϊκό κίνημα “Δεν πληρώνω”;
Όσοι έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν θα μιλήσουν για λαϊκισμό.
Μήπως να έπαιρναν τη θέση νοικοκυριών με 1000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα απο τα οποία τα 600 πρέπει να τα δώσουν σε φως και αέριο;
Καλά είναι να τα βλέπουμε απο καθέδρας.
Κατεβείτε, λίγο, και σκεφθείτε τον πολύ κόσμο.
spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να προσθέσουμε ότι υπάρχουν και νοικοκυριά που “ζούνε” με 320 ευρώ το μήνα, όπως οι μικροσυνταξιούχοι που τους έκοψαν το ΕΚΑΣ για να σώσουν την οικονομία. Και βέβαια οι άνεργοι και όσοι έχουν χτυπηθεί απ’ την πανδημία. Είναι θαύμα το πώς ζουν ακόμη. Χρειάζεται σίγουρα ένα κίνημα “Δεν πληρώνω” μαζί με το αίτημα της κοινωνική δικαιοσύνης, πέρα από Αριστερά και Δεξιά. Χωρίς αυτή πάντα τέτοια επεισόδια θα συμβαίνουν, και οι πολιτικοί θα υπακούουν απλώς στα κελεύσματα των πολυεθνικών και των κάθε είδους διευθυντηρίων, απρόθυμοι για οποιοδήποτε φιλολαϊκό μέτρο, όπως κατ’ επανάληψη συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.

  2. Πανευρωπαικό το θέλουν οι ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ,αλλά όπως και το πρώτο του 2012-15 από την Ελλάδα θα ξεκινήσει.
    Ήδη το προανήγγειλε -και θα το στηρίξει- η κυρία Μαρία Χ. ,-που όμως δεν μας έγραψε αν μπορεί να πληρώνει – και ούτε πως γίνεται- όσοι δηλώνουν ότι, δεν θα μπορούν να πληρώνουν-κατέχουν ΙΧΕ ,ηλεκτρικά ποδήλατα, τρώνε από ταχυφαγεία, πίνουν καθημερινά καφέ σε πλαστικά και ότι όλα αυτά έχουν λεφτά-.
    Μερικοί νέοι , ιδίως οι άνεργοι προσοντούχοι, κυκλοφορούν εν είδει ανεκδότου ” όσα παιδιά συνταξιούχων είναι πληροφορικάριοι ζουν με τα επιδόματα που δικαιούνται οι γονείς τους, που κατοικούν στα χωριά και βολεύονται με τις συντάξεις τους ‘΄ .
    ΚΑΙ όλοι αυτοί μπορεί να συμμετέχουν και στο Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
    Οι Χριστιανοί -Καλοί Σαμαρείτες -γιατί υπάρχουν και αυτοί – καλούνται να βοηθήσουν τους ανήμπορους και φτωχούς .Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν φτωχοί και κανένα κράτος δεν μπορεί να τους χορτάσει ,το σημερινό μας κράτος πληρώνει κάθε μέρα φτωχούς και απατεώνες ,όπως ο Ήλιος βγαίνει για όλους μας.

  3. Καλά αφήστε αυτό το ύφος ΣΑΝ. Δεν σας πάει τόση ειρωνεία και δεν ταιριάζει με τη συντομογραφία του ονόματός σας το οποίο στα Αγγλικά σημαίνει Ήλιος. Ήλιος που φυσικά δεν βγαίνει για όλους. Ουδόλως με αγγίζει η αισθητική σας φυσικά. Δεν απευθύνθηκα σε σας και δεν θέλω να μου απευθύνεστε.

  4. Το ύφος μου ,-αγαπητή κυρία Μαρία Χ (Σταύρο Ν. με λένε) για να ταυτισθούμε αφού και εσείς δεν γράφετε το επίθετό σας -αφορά στην κοινή λογική και στις πραγματικότητες ,που πολλοί δεν συνυπολογίζουν στις ”καταγγελίες” και τις κατηγόριες τους, ενώ περισσεύει η ασυνέπεια λόγων και έργων τους.
    Κάθε μέρα ακούμε και διαβάζουμε και ζούμε πλαστά πιστοποιητικά, πλαστές βεβαιώσεις και πλαστά παραστατικά για είσπραξη μη δικαιουμένων ποσών από το κράτος ,που τα πληρώνουμε όλοι .
    Τα σχόλια είναι δημόσια και καλώς και εσείς μου απαντήσατε . Να είστε καλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα