ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA: Φυσώντας στα κάρβουνα  …ή Οι μαθητευόμενοι μάγοι…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Το εξώφλλο του βιβλίου της γενετήστριας Alexandra Henrion Caude* με τίτλο: «Οι μαθητευόμενοι μάγοι: Ολα όσα σας κρύβουν για το mRNA». «Δεν είμαι συνωμότης αλλά γενετήστρια. Σε αυτό το βιβλίο, θα σας πω τι είναι το mRNA, το συστατικό των εμβολίων κατά Covid. Γιατί έχετε δικαίωμα να ξέρετε».

Η Alexandra Henrion Caude, διδάκτωρ γενετικής, διεθνούς φήμης επιστήμονας, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει δημοσίως την προπαγάνδα που ώθησε την πλειοψηφία του γαλλικού πληθυσμού να εμβολιαστεί με ένα προϊόν σε πειραματική φάση. Από το θάρρος της στις τηλεοπτικές συζητήσεις αποκόμισε χλευασμούς και προσβολές. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στην προσπάθεια να την απαξιώσουν. Σήμερα, υπογράφει ένα βιβλίο με τίτλο: Οι μαθητευόμενοι μάγοι, Ολα όσα σας κρύβουν για το mRNA που υπονομεύει όλο τον επίσημο λόγο του ΠΟΥ, της Big Pharma και της κυβέρνησης.

Κάθε ειλικρινής αναγνώστης θα ενθουσιαστεί με αυτό το βιβλίο. Ειδικότερα όσοι ακολούθησαν τις κυβερνητικές συστάσεις και έλαβαν μία, δύο, τρεις ή τέσσερις δόσεις από αυτό που παρουσιάστηκε ως εμβόλιο mRNA κατά του Covid. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους:

Το εμβόλιο σταμάτησε την επιδημία; Οχι. 

Το εμβόλιο αποτρέπει τη μόλυνση του Covid; Οχι. 

Αποτρέπει το εμβόλιο να κολλήσουμε ξανά τον Covid; Οχι. 

Το εμβόλιο αποτρέπει τη μόλυνση άλλων; Οχι. 

Το εμβόλιο αποτρέπει τον θάνατο από Covid; Οχι.

14 θάνατοι την ημέρα στις δοκιμές

Πώς εξηγείται ότι η Moderna ετοίμασε σχέδιο εμβολίου μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες μετά τη δημοσίευση της γονιδιωματικής αλληλουχίας του ιού από Κινέζους επιστήμονες; Πώς εξηγείται ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια mRNA της Moderna και της Pfizer BioNTech –τα οποία κόστισαν 75 εκ. δολάρια σε κάθε εργαστήριο– κατατέθηκαν το 2005, πολύ πριν από τον Covid; Γιατί η Pfizer ήθελε να επιβάλει ένα μορατόριουμ 75 ετών σε όσα γνωρίζει το εργαστήριό της για τις επιπτώσεις του λεγόμενου εμβολίου της; Σε αυτά τα έγγραφα της Pfizer, που τελικά δημοσιοποιήθηκαν χάρη σε έναν Αμερικανό δικαστή, μαθαίνουμε ότι σε τρεις μήνες κλινικών δοκιμών, έχουν καταγραφεί περίπου 14 θάνατοι την ημέρα! Ακριβώς 1.233 θάνατοι και 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες καταγράφηκαν μεταξύ του  1ης Δεκεμβρίου 2020 και 28 Φεβρουαρίου 2021. Η Alexandra Henrion Caude επισημαίνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία δέκα χρόνια της βάσης δεδομένων VAERS (συστήματα αναφοράς παρενεργειών εμβολίου στις Ηνωμένες Πολιτείες), παρατηρείται αύξηση θανάτων κατά 4.800% λόγω εμβολίου Covid. Η βάση δεδομένων VigiAccess δείχνει ότι τα κύρια θύματα αυτών των εμβολίων είναι κυρίως γυναίκες και ότι σχεδόν ένα στα δύο θύμα είναι Ευρωπαίος. Σύμφωνα με μια μελέτη επιστημόνων των Πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Τζον-Χόπκινς, που δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 στο περιοδικό  Social Science Research Network, το εμβόλιο μπορεί να είναι 98 φορές πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον ιό.

Παρεμπιπτόντως, η Alexandra Henrion Caude μας υπενθυμίζει ότι οι εξετάσεις PCR δεν είναι ακίνδυνες: το να σπρώχνεις μια μπατονέτα βαθιά στη μύτη μέχρι τον φάρυγγα δεν είναι καλή ιδέα, ότι προκαλεί συχνά ημικρανίες, αιμορραγία και άλλες ενοχλήσεις, αλλά πάνω από όλα μπορεί να προκαλέσει «σπάσεις του πρόσθιου τμήματος της βάσης του κρανίου», σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Γαλλικής Ακαδημίας Ιατρικής του Απριλίου 2021.

Τροποποιούν το DNA μας;

Αλλά αυτό το βιβλίο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το mRNA, ένα βασικό μόριο με πολλαπλά άγνωστα. Αν και η ανακάλυψη του mRNA χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960, θα χρειαστούν τριάντα χρόνια για να εξετάσουν οι ερευνητές την έγχυση mRNA στους ανθρώπους. Στη συνέχεια, άλλα δέκα χρόνια για τις πρώτες κλινικές δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν με αυτό το mRNA, κλινικές δοκιμές που θα διαρκέσουν άλλα είκοσι χρόνια χωρίς να έχει χορηγηθεί καμία άδεια κυκλοφορίας. Μια προσπάθεια εμβολίου mRNA για τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος αποδείχθηκε αναποτελεσματική. Διαδοχικές αποτυχίες επίσης της χρήσης ενός εμβολίου mRNA για τη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, του AIDS ή ακόμη και του καρκίνου του εγκεφάλου.

«Στην περίπτωση του εμβολίου κατά του Covid 19, εξηγεί η Alexandra Henrion Caude, δόθηκε η εντολή για την παρασκευή μιας πρωτεΐνης SARS-CoV-2, που ονομάζεται Spike. «Αλλά αυτή η πρωτεΐνη του ιού δεν έχει καταστεί αβλαβής, κάτι που δεν έχει προηγούμενο σε ολόκληρη την ιστορία των εμβολίων. Επομένως, αγνοούμε όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πρωτεΐνη του ιού στον οργανισμό μας. Με κίνδυνο αυτό το είδος εμβολιασμού να οδηγήσει σε αυτοάνοσα νοσήματα, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ανάλυση του μυϊκού τοιχώματος της καρδιάς των εμβολιασμένων ατόμων όπου βρίσκουμε την πρωτεΐνη Spike καθώς και φλεγμονώδη κύτταρα του ανοσοποιητικού. Επιπλέον, ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer, που κυκλοφόρησε η ιαπωνική κυβέρνηση, αναφέρει ότι η Pfizer γνώριζε από τον Φεβρουάριο του 2021 ότι το mRNA προσβάλλει κρίσιμα όργανα. Μαθαίνουμε επίσης από τα έγγραφα ότι η Pfizer ήθελε να αποφύγει τη δημοσιοποίηση ότι ορισμένες θηλάζουσες μητέρες υπέφεραν από μερική παράλυση, δεν είχαν πλέον γάλα ή έχανε το χρώμα του. Σε μια μελέτη από τον Σεπτέμβριο του 2021, το εργαστήριο κάνει λόγο για «γαλαζοπράσινο» χρώμα! Μπορεί το RNA του εμβολίου να ενσωματώσει το γονιδίωμά μας και επομένως να τροποποιήσει τους απογόνους μας; Η απάντηση είναι ναι, λέει η γενετιστής Henrion Caude.

Τα έγγραφα που η Pfizer ήθελε να κρύψει από το κοινό είναι καταδικαστικά. Η Pfizer απαριθμεί 15.302 ασθένειες ως παρενέργειες! Και σ’ αυτές, 90 γενετικές.

Το 2021, τα κέρδη των Pfizer, BioNTech και Moderna υπολογίστηκαν σε 34 δισ. δολάρια προ φόρων, που είναι περισσότερα από 1.000 ανά δευτερόλεπτο, 65.000 ανά λεπτό ή 93,5 εκ. δολάρια την ημέρα.

Πηγή: https://www.medias-presse.info/les-apprentis-sorciers-le-livre-dalexandra-henrion-caude-qui-demonte-la-version-officielle/172476/

EΜΒΟΛΙΑ mRNA: Εσωσαν 20 εκ. από το θάνατο 

Η γενετήστρια Alexandra Henrion Caude επιτίθεται έντονα στη μαζική χρήση του mRNA σε ένα ενοχοποιητικό βιβλίο που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα. Και ανακοινώνει έναν κατακλυσμό από ανεπιθύμητες ενέργειες. Της απαντά ο Alain Fischer, εθνικός συντονιστής της στρατηγικής για τα εμβόλια.

Τρία χρόνια ήδη! Τρία χρόνια από τότε που έπεσε ο ουρανός στα κεφάλια μας. Όλα αυτά φαίνονται πολύ μακριά και η ζωή έχει ξαναρχίσει την πορεία της, ακόμα και στην Κίνα. Ωστόσο, ο ιός εξακολουθεί να διαδίδεται, με τη μορφή μιας ακόμη ασήμαντης παραλλαγής. Από την άλλη, παραμένει στην επιστημονική συζήτηση. Γιατί πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Όπως αυτό, ξεχασμένο στην διαδρομή: ο ιός ξέφυγε από ένα εργαστήριο ή προέκυψε από μια αλληλεπίδραση μεταξύ της άγριας ζωής και του ανθρώπινου κόσμου;

Αυτό το σημείο, για το οποίο πιστεύαμε ότι έκλινε υπέρ της μετάδοσης από τον κόσμο των ζώων, δεν έχει ακόμη κριθεί, επειδή δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια σοβαρή έρευνα στην Κίνα. Ή αυτό: ήταν σωστό να σταματήσουμε την οικονομία του πλανήτη για μια επιδημία που σήμερα σκότωσε σχεδόν 7 εκ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, το 90% των οποίων ήταν άνω των 80 ετών; Ο πλανητικός αριθμός των θανάτων από τον Covid είναι ένα άλλο δύσκολο ερώτημα. Ανεπίσημα στοιχεία μας λένε για 16 εκ. θανάτους. Ας μείνουμε στους επίσημους αριθμούς. Κάνουν αυτή την πανδημία τον κατακλυσμό που φοβόντουσαν πριν από τρία χρόνια όσου έκρουαν συναγερμό;

Το βιβλίο των αντιεμβολιαστών

Το φθινόπωρο του 2019, η έκθεση του ΠΟΥ προειδοποιούσε ξανά για τον κίνδυνο μιας πανδημίας, άγνωστης εκείνη την εποχή, ικανής να σκοτώσει «έως και 80 εκατομμύρια» ανθρώπους στον πλανήτη. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους αριθμούς, ο SARS-CoV-2 είναι ένας πολύ πιο μετριοπαθής δολοφόνος σε σχέση με το φόβο. Δεν θα γίνει ποτέ γνωστό πόσοι άνθρωποι θα πέθαιναν αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα και περιμέναμε να πεθάνουν από φυσική επιλογή – κάποιοι ανέφεραν 60 εκ. θανάτους αν δεν είχαν ληφθεί κανενός είδους προφυλάξεις. Έξι έως οκτώ εκ. θάνατοι σε τρία χρόνια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι λιγότεροι από τον αριθμό των θανάτων από αναπνευστικές ασθένειες κάθε χρόνο: 2,6 εκ.

Με παγκόσμιο πληθυσμό 7,9 δισ., παραμένει το ερώτημα εάν αυτή η ασθένεια άξιζε να περιοριστεί και να αναδιαρθρωθεί με το κόστος μιας σημαντικής συσσώρευσης χρεών, οι επιπτώσεις της οποίας θα γίνουν αισθητές στην επόμενη οικονομική κρίση. Τίθεται επίσης το ερώτημα αν άξιζε να παραμεληθούν άλλες παθογένειες, ιδίως χρόνιες ασθένειες, ή να απαγορευθεί στους ηλικιωμένους να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στους πενθούντες να δουν τους νεκρούς τους. Ή να στερήσουμε από τα παιδιά το σχολείο για να τα μπουκώσουμε καλύτερα με τα κοινωνικά δίκτυα. Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μετρηθούν, θα σταθμιστούν και οι πολιτικοί επιστήμονες, οι επιδημιολόγοι, οι ιστορικοί θα μας δώσουν λεπτομερείς απαντήσεις που δεν μπορούν να δώσουν οι τηλεοπτικές διαμάχες. Στο μεταξύ, ο μεγάλος πανικός άφησε το στίγμα του και κάποιοι είναι έτοιμοι να φυσήξουν στα κάρβουνα. Αυτή είναι η περίπτωση της Alexandra Henrion Caude. Η πρώην γενετήστρια του Inserm δημοσιεύει ένα φλογερό βιβλίο που επιτίθεται στο εμβόλιο mRNA, προϊόν των εργαστηρίων Pfizer και Moderna. Οι διαδικτυακές πωλήσεις του βιβλίου του εκτοξεύτηκαν στα ύψη ακόμη και πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία: ενεργός παραμένει η μειοψηφία των εμβολιοσκεπτικιστών. Aντιεμβολιαστές ή απλά με ερωτηματικά, αμφισβητούν την ορθότητα ενός εμβολίου του οποίου η τεχνική παρασκευής δεν τους καθησύχασε ποτέ και καταγγέλλουν επίσης την υποχρέωση του δελτίου υγείας για τον πληθυσμό, που ωστόσο ο Εμμανουέλ Μακρόν είχε υποσχεθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι 6.830.000 θάνατοι παγκοσμίως – επίσημα – από τον Covid-19 σε τρία χρόνια είναι λιγότεροι από τον ετήσιο απολογισμό – 2,6 εκ. – των αναπνευστικών παθήσεων. Μάλιστα, το 90% αυτών αφορά σε ηλικίες 80+.

Αυτό το βιβλίο θα πείσει τους πεπεισμένους. Η Alexandra Henrion Caude θεωρείται από πολλούς πρώην συναδέλφους της, μερικοί από τους οποίους ήταν φίλοι της, έξυπνο μυαλό. Ένας από αυτούς απαίτησε να μην αναφέρουμε καν το βιβλίο της: «Τρελάθηκε», μας προειδοποίησε. Αυτή η πασιονάρια δεν στερείται θάρρους. Θα την πολεμήσουν και είναι έτοιμη για αυτό. Χωρίς αμφιβολία της αρέσουν τα μαχητικά αθλήματα. Όπως λέει για τον εαυτό της, χωρίς δυσαρέσκεια: «Ηλεκτρίζω τα πλήθη, έτσι είναι, δεν μπορώ να μην το κάνω». Φυσικά, διέπραξε απερισκεψία συμβιβαζόμενη με τους εκτός κόσμου συνωμοσιολόγους. Την είδαμε στο πλευρό του Francis Lalanne σε μια συνάντηση αντιεμβολιαστών. Ξεκινά ξανά σήμερα με αυτό το βιβλίο που είναι μπουρλότο κατά της Big Pharma και τις υπερβολικές υποσχέσεις της.

Δεν είναι τοξικό

Μας λέει ότι αυτό το εμβόλιο παράγει και θα προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, μας λέει επίσης ότι η τεχνική του mRNA μπορεί να ανασυνδυαστεί με το DNA των εμβολιασμένων και να προκαλέσει σοβαρές, διαγενεακές ή διαγενεακές παθολογίες. Να το δεχτούμε; Πολλοί γιατροί αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι ασθενείς τους έχουν βιώσει οδυνηρές, μερικές φορές σοβαρές, επιπτώσεις. Συχνά αναφέρεται η μυοκαρδίτιδα και η μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022 στο περιοδικό Cardiology, η οποία βασίζεται στην αυτοψία εμβολιασμένων ασθενών και θυμάτων αιφνίδιου θανάτου, το επιβεβαιώνει. Αυτές οι παρενέργειες υπερβαίνουν αυτές που παρατηρούνται κατά μέσο όρο με άλλα εμβόλια; Γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι τρομερά δύσκολο να μετρηθεί. Είτε υπάρχουν υπερβολικά λιγότερες, είτε υπάρχουν υπερβολικές δηλώσεις – μετράμε έως και 30% ανεπιθύμητες ενέργειες σε όσους έλαβαν εικονικό εμβόλιο.

«Πρέπει να δυσπιστούμε στο φαινόμενο της σύμπτωσης: εάν εμβολιάζετε 1 εκ. ανθρώπους, γνωρίζετε ότι κάποιοι θα πεθάνουν αμέσως μετά για εντελώς διαφορετικούς λόγους (καρδιακά επεισόδια κ.λπ.). Είναι στατιστικό», προειδοποιεί ο Alain Fischer, συντονιστής της στρατηγικής εμβολιασμού στη Γαλλία. «Υπήρξαν 2 δισ. δόσεις σε όλο τον κόσμο και 800 εκ. στην ΕΕ και 1 δισ. άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με mRNA, αν ήταν τοξικό, θα το ξέραμε!» μας λέει τηλεφωνικά. O λάκος στον οποίο πέφτουν οι αντιεμβολιαστές, και τους καταλαβαίνουμε, πηγάζει από την αλαζονική επικοινωνία εργαστηρίων και υγειονομικών αρχών. Το εμβόλιο έπρεπε να παρέχει 95% προστασία και να αποτρέπει τη μετάδοση. Οι πρώτες διαπιστώσεις για τη ραγδαία πτώση του επιπέδου προστασίας έδειξαν ότι υπήρχαν κάποια ελαττώματα στην όμορφη εικόνα.

Στις 16 Φεβρουαρίου, το περιοδικό The Lancet δημοσίευσε μια πολύ μεγάλη μελέτη που δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι πιο ανθεκτική από αυτή που προσφέρει ο εμβολιασμός. Την ώρα του μεγάλου «απολογισμού», όλοι καταλαβαίνουν σταδιακά ότι τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο: όλα είναι γκρίζα. Οι φανατικοί υπερ του εμβολίου μας έκαναν να πιστέψουμε ότι όλα είναι άσπρα και οι αντιεμβολιαστές ότι όλα είναι μαύρα. Όσοι αρνούνται να παγιδευτούν σε αυτή την κίνηση της λαβίδας νιώθουν άβολα. Και όχι μόνο απλοί πολίτες. Και στους ιολόγους, η συζήτηση άναψε.

Η μετάλλαξη Όμικρον

Ένας από αυτούς μας έστειλε ένα πολύ ενδεικτικό γράφημα. Δείχνει ότι δεν ήταν το εμβόλιο, αλλά η πιο μεταδοτική και λιγότερο δολοφονική παραλλαγή Omicron, που διέδωσε πιο αποτελεσματικά την ανοσία της αγέλης που όλοι περίμεναν. Ποια στρατηγική λοιπόν έπρεπε να υιοθετηθεί; Επρεπε να εμβολιάσουμε όλους, ακόμα και τα παιδιά; «Στη δημόσια υγεία, η αναλογία κινδύνου-οφέλους μπορεί να είναι σκληρή και μερικές φορές σε αντίθεση με τον όρκο του Ιπποκράτη. Ο εμβολιασμός όλων σημαίνει ότι διατρέχουμε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών, γιατί γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν κάποιες. Το να μην εμβολιάζονται όλοι σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης σοβαρών μορφών λόγω της μετάδοσης του ιού από υγιείς φορείς».

Η προσέγγιση του εμβολίου είναι πιθανολογική. Ακόμα κι αν το εμβόλιο προστατεύει λιγότερο από το αναμενόμενο, εξακολουθεί να προστατεύει. «Οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της μετάδοσης ήταν καλό. Και το εμβόλιο έπαιξε αυτόν τον ρόλο», απαντά ο Philippe Kourilsky, επίτιμος καθηγητής στο Collège de France. Ίσως αυτό το μάθημα θα ήταν καλύτερα κατανοητό παρά μια κατηγορηματική δήλωση σχετικά με ένα εμβόλιο που προστατεύει 95% από τη νόσο και τη μετάδοσή της.

Όμως το ερώτημα παραμένει: δεν πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες  στοιχειώδους προφύλαξης και να περιμένουμε τον ιό, που είναι όλο και λιγότερο λοιμογόνος, να παράγει συλλογική ανοσία; Αυτό πιστεύει ο Martin Blachier, γιατρός δημόσιας υγείας και συγγραφέας του Méga-gâchis, Histoire secrète de la pandémie: «Κάναμε το πάσο εμβολιασμού όταν εμφανίστηκε η Omicron. Αν περιμέναμε λίγο, θα βλέπαμε ότι η Omicron μπορούσε να παίξει τον ανοσοποιητικό ρόλο του εμβολίου. Από τον Ιούνιο του 2021, με βάση τα δεδομένα του Ισραήλ, γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει από τη μετάδοση. Αν είχαμε εμβολιάσει μόνο άτομα άνω των 65 ετών εκείνη την εποχή, θα είχαμε ένα αποτέλεσμα αρκετά κοντά σε αυτό που είχαμε εμβολιάζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό».

Προφανώς, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε υποθέσεις. Αυτό πιστεύει και ο Philippe Kourilsky: «Αν περιμέναμε πολύ για ένα εμβόλιο, θα έπρεπε να διατηρήσουμε περιορισμούς και εγκλεισμούς και οι άνθρωποι δεν θα άντεχαν άλλο να ζουν έτσι! Κοιτάξτε τι συνέβη στην Κίνα, σε ένα αυταρχικό καθεστώς: ο κόσμος είπε σταματήστε».

Χρήσιμο στα δύσκολα

Αυτή η παρατήρηση προϋποθέτει μια δυαδική επιλογή από την οποία πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει: τον εγκλεισμό ή το εμβόλιο. «Θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε με την ενθάρρυνση της τηλεργασίας, το κλείσιμο των μπαρ και τις υγειονομικές προφυλάξεις στους δημόσιους χώρους», υποστηρίζει ο Blachier. Όσον αφορά την ειδοποίηση για ανεπιθύμητες ενέργειες, δεν μπορεί, φυσικά, να παραμεληθεί. Το βιβλίο της Alexandra Henrion Caude είναι προκλητικό. Θα αναγκάσει όσους αμφισβητούν τις πολλές μελέτες που αναφέρει να αποδείξουν την ανακρίβειά τους.

«Γράφω επίσης αυτό το βιβλίο για να ακούσω απαντήσεις, αφού πρώτα κατήγγειλα τη χρήση της μάσκας, είπα ότι αυτός ο ιός βγήκε από ένα εργαστήριο και η ανατροφοδότηση όπως και οι έρευνες για την προέλευση του SARS-CoV-2 είναι αρχίζει να μου αποδεικνύει ότι έχω δίκιο», μας λέει. «Το πιο σοβαρό, επαναλαμβάνει, είναι ο εμβολιασμός των παιδιών». Αυτό το σημείο, το πιο ευαίσθητο, αμφισβητεί σθεναρά ο γενετιστής Jean-Laurent Casanova, σπουδαίος ειδικός στις επιπτώσεις των μολυσματικών ασθενειών στο ανθρώπινο γονιδίωμα: «Φυσικά τα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται», απαντά.

Ο Alain Fischer αμφισβητεί επίσης όλα τα συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Και μας προειδοποιεί: «Υπάρχει μια πολύ μακρά ιστορία ψευδών συναγερμών που εγείρονται από επιστήμονες. Το 1998, ο Βρετανός ερευνητής A. J. Wakefield ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο κατά της ιλαράς προκαλούσε  αυτισμό: αυτό πυροδότησε ένα κύμα αντιεμβολιαστών, ενώ αποδείχτηκε αργότερα ότι δεν ίσχυε. Ένα άλλο παράδειγμα: το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β. «Έχει υποστηριχθεί ότι πυροδοτεί σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι μελέτες έδειξαν ότι δεν υπήρχε συσχέτιση μεταξύ των δύο και ότι ήταν μια σύμπτωση».

Τέλος, επιμένει στη σημασία της προστασίας από σοβαρές μορφές Covid, που έχει σώσει πολλούς ασθενείς σε κίνδυνο: «Το πρώτο επίπεδο προστασίας μειώνεται γρήγορα, είναι αλήθεια, αλλά το δεύτερο παραμένει σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που εξηγείται από τον πιο αργό μηχανισμό ενεργοποίησης της ανοσολογικής απόκρισης, που λαμβάνει χώρα όταν ο ιός έχει ήδη αρχίσει να εγκαθίσταται στο σώμα».

Αύξη του προσδόκιμου ζωής

Είναι αστείο να τονίσουμε ότι αυτό το εμβόλιο, κατά του οποίου στρέφονται οι αντιεμβολιαστές, υπάρχει χάρις στον Ντόναλντ Τραμπ. «Τα 18 δις δολάρια που διέθεσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχαν μεγάλη επίδραση. Τα εργαστήρια μπόρεσαν να δοκιμάσουν περισσότερους από 50.000 ασθενείς ταυτόχρονα, χωρίς οικονομικό κίνδυνο», σημειώνει ο Alain Fischer για να εξηγήσει την εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή αυτού του εμβολίου. Η Alexandra Henrion Caude δεν είναι πειστική όταν ανησυχεί από τον ανασυνδυασμό του DNA από το mRNA, έναν κίνδυνο που αμφισβητείται έντονα από την επιστημονική κοινότητα. «Βασίζεται σε ένα άκρως αμφισβητούμενο άρθρο του 1974, σχετικά με ένα πείραμα που έγινε σε μία μόνο κυτταρική σειρά, όχι σε ένα φυσιολογικό κύτταρο. Το RNA θα έπρεπε πρώτα να διασχίσει δέκα σύνορα και ακόμη και αν υπήρχε ενσωμάτωση του RNA στο DNA, αυτό δεν θα είχε απαραίτητα παθολογική συνέπεια», απαντά ο Alain Fischer.

Παραμένει η συζήτηση για το κόστος των εγκλεισμών, το κόστος των ασφαλιστικών φορέων για τις εξετάσεις, το κόστος του εμβολίου σε επικερδή τιμή για τα εργαστήρια. Απομένει, τέλος, η συζήτηση για τον δραστικό περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας. Ο Alain Fischer υπερασπίζεται επίσης τον απολογισμό του εμβολίου όταν μας λέει ότι «οι μελέτες για το εμβόλιο mRNA υπολογίζουν ότι έχουν σωθεί 20 εκ. ζωές. To προσδόκιμο ζωής αυξανόταν όσο αυξάνονταν οι χώρες που εμβολιάζονταν». Αλλά για ποιο προσδόκιμο ζωής μιλάμε; Άτομα άνω των 80 ή όλες οι ηλικίες; Ένας επιδημιολόγος μας έδωσε, ανώνυμα, το ακόλουθο σχόλιο: «Χωρίς να ελαχιστοποιηθεί αυτή η επιδημία και με κίνδυνο λιθοβολισμού, πρέπει ωστόσο να ειπωθεί ότι μια μέση ηλικία θανάτου άνω των 80 ετών είναι όσα χρόνια δώσει ο Θεός».

Και συνεχίζει: «Στις ΗΠΑ το 2022, ο Covid σκότωσε περίπου 200.000 ανθρώπους άνω των 80 ετών. Τα μέτρα μπορεί να έσωσαν 40.000, αλλά ο αριθμός των ετών ποιότητας ζωής που αποκτήθηκαν είναι σίγουρα αμελητέος σε αυτή τη χώρα όπου το προσδόκιμο ζωής είναι μόνο 76 χρόνια. Την ίδια χρονιά, τα πυροβόλα όπλα σκότωσαν 44.000 μάλλον νέους, προκαλώντας την απώλεια τουλάχιστον 1.200.000 ετών ποιότητας ζωής. Επίσης στην ίδια χώρα, το αναλγητικό Fentanyl  σκότωσε 60.000 ανθρώπους, προκαλώντας απώλεια 1,5 έως 2 εκ. ετών ποιότητας ζωής».

Οι επιδημιολόγοι είναι ψύχραιμοι υπολογιστές. Αν είχαμε ζητήσει τη γνώμη όσων σιωπούν, θα μπορούσαν να προτείνουν τη διοργάνωση πάρτι κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού ή την καύση αποθεμάτων Fentanyl αντί να κάνουν παντού εμβολιασμούς.

René de Marseille

*Βραβευμένη με τη διάσημη υποτροφία Eisenhower στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013, η Alexandra Henrion Caude ηγήθηκε πολλών ομάδων γενετικής έρευνας στο νοσοκομείο Trousseau και στη συνέχεια στο Necker ως διευθύντρια ερευνών του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικών Ερευνών. Ανακάλυψε τη συμμετοχή του RNA σε διάφορες γενετικές παιδικές ασθένειες και την ύπαρξη των MitomiR RNA, τα οποία ρυθμίζουν θεμελιώδεις λειτουργίες του κυττάρου.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Πηγή: lefigaro.fr

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να διευκρινήσω. Στα εμβόλια έχω παρά μα παρά πολύ εμπιστοσύνη. Ακόμα και της γρίπης που καλύπτει 60 0/0.
    Έκανα και τα 4. Στο τέταρτο υπέφερα παρά πολύ. Είπα είναι ο οργανισμός μου. Όμως. Τα εμβόλια Covid βγήκαν παρά πολύ νωρίς. Έμοιαζε σαν να τα είχαν προδιαγράψει. Τόσο νωρίς που δεν με ενδιαφέρει καν αν ξέφυγε από εργαστήριο Κίνας ή από ζώο (πάλι Κίνας – τι βολικό). Από την άλλη μεριά τα mRNA εμβόλια λέει τα δοκίμαζαν από το 2005;;
    Το γεγονός, έτσι τουλάχιστον όπως το βλέπω…
    Α- βγήκαν άμεσα, τόσο γρήγορα που δεν δικαιολογεί δοκιμή εμβολίου- σε μια μεγάλη μάζα, ούτε στα όνειρα τους τόσα πειραματόζωα, κυρίως στην λευκή φυλή. (Για τις άλλες δεν ξέρω γιατί δεν ενημερώνομαι)
    Β- έγινε εγκλεισμός αμέσως. Και σε μας και στους κίτρινους τουλάχιστον. Αν δεν κάνω λάθος μόνο οι Σκανδιναβοί την γλύτωσαν. (Αχ αυτοί, εξουσιάζουν τον κόσμο).
    Γ- επι πολιτικού επιπέδου, άλλαξε όλη μας η ζωή. Εγκλειστήκαμε, τηλεργασια μέχρι θανάτου, έλεγχος μετακινήσεων, με ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικών επαφών, κλπ. Ένα πράμα Όργουελ νομίζω.
    Αποτέλεσμα; Φυσιολογικοί 11 θάνατοι την ημέρα από Covid. Δεν ασχολούμαστε, κουραστήκαμε κιόλας να μας ενημερώνουν. Μέχρι να ρθει σπίτι μας. Αν είναι δε πάνω από 80, ή ανάπηροι με τα μυριάδες όσα, γιατί να ασχοληθώ;;; Ας αδειάζουν την γωνία… Δεν ενημερωνόμαστε καν. Δεν χρειάζεται. Ένα Αουσβιτς πράγμα δεν σας φαίνεται;;
    Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εμβόλια Covid. Οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές ένθεν κακειθεν που δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε την διάθεση. Απλά προσπαθώ μέσω των αντικρουόμενων πληροφοριών να αποφασίσω το καλύτερο. Πολύ δύσκολο όταν κανείς δεν σου λέει την αλήθεια. Ιδίως το κράτος, που υποτίθεται ότι είναι ο θεματοφύλακας των πολιτών του. Και ιδίως το κράτος -γελάμε τώρα- Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα