Η Κατερίνα φεύγει, ποιος έρχεται;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήθελε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για δεύτερη θητεία, αλλά…

Παρότι έχουμε ακόμη ένα περίπου 10μηνο μπροστά μας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τα bets για τη νυν Πρόεδρο δεν είναι καλά. Σε τιμές «αουτσάιντερ» κινούνται και, μάλιστα, αρκετά απίθανου.

Ο Κυριάκος θα την ήθελε για μια δεύτερη θητεία, αλλά Καραμανλής (με ό,τι σημαόνει σε βουλευτές) και Σαμαράς ούτε να τη… μυρίσουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι αναζητείται Πρόεδρος. Με βασικό προσόν να «ενώνει» τουλάχιστον τη ΝΔ, αλλά να εξασφαλίζει και μια γενικότερη απήχηση.

Κανένα όνομα; Κάτι μας λέει ότι η… Ραφήνα θα γνωρίσει στιγμές δόξας.

Κ. Π.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/243044/i-katerina-feygei-poios-erxetai?dicbo=v2-YS4XZky

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε αρκετούς άνεργους πρώην πρωθυπουργούς, που θα τους ερχόταν κουτί η εν λόγω άχρηστη θέση με τις αρκετές χιλιάδες ευρώ/μήνα και τα γεύματα με σφυρίδα των €40/κιλό, για τους guests των άλλων κρατών.

    • Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη ατόμων, αλλά το αν το άτομο που θα προταθεί γίνει δεκτό από την αντιπολίτευση. Η Σακελλαροπούλου πληρούσε το κριτήριο αυτό, γι αυτό την πρότεινε ο Κούλης και θα την πρότεινε ξανά, αν δεν υπήρχαν αντιρρήξσεις μέσα στο κόμμα του.

  2. Λογικά προηγείται -και για αξιωσύνη- ο τέως πρωθυπουργός κ. Κώστας(όπως τον ξέρουμε) Καραμανλής -εάν δεχθεί- με βεβαία την εκλογή του μετά την τροποποίηση του Συντάγματος από την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία.
    Γνωρίζουμε ποιοι ”βγάζουν φλύκταινες” και στο άκουσμα του ονόματός του , αλλά δεν θα τους ρωτήσουμε και γιατί σφάλλουν με τις ιδεοληψίες τους και γιατί ”την Πατρίδα αγαπάμε”.
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ – ΑΛΑ 1985- ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2027 ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ” Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα