ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Αξιωματικός της ΠΑ της Κύπρου,Πιλότος και Εκπαιδευμένος στους S-300 ο Χρήστος Κουμενίδης έγραψε στην σελίδα του στο fb.
Οι φήμες που έντεχνα διαρρέουν από αμερικανικής πλευράς, για μεταφορά των S-400 της Τουρκίας στην Ουκρανία, είναι ανεδαφικές! ! Για να εκπαιδευτούν οι Ουκρανοί να τους χειρίζονται θα χρειαστούν πάνω από 6 μήνες!! Ουδεμία πιθανότητα φυσικά για μεταφορά του στην Ουκρανία με Τούρκους χειριστές!! Δεν τα ξέρουν αυτά οι Αμερικανοί?? Φυσικά και τα ξέρουν!!
Αν όμως αποφάσισαν να ξεπλύνουν την Τουρκία θα βρεθεί φόρμουλα!! Θα την ξεπλύνουν και θα της δώσουν και τα F-35!! Ήδη το πλυντήριο ξεκίνησε με τη συνάντηση Ερντογάν-Χέρτζογκ και συνεχίστηκε με τη συνάντηση Ερντογαν – Μητσοτάκη.
Να μη ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι “μπήκαν τα θεμέλια για τη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας” . Όλα μια χαρά λοιπόν!!
Όσο για τους S-400; Θα πάρουν 3 με 4 οχήματα και 2 με 3 περιφερειακά στη γνωστή αεροπορική βάση της Ουκρανίας, θα τα ανατινάξουν και θα πουν ότι τα κατέστρεψε η Ρωσία και θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι!!! Αμερικανοί, Τούρκοι, Ρώσοι.
Όσο για τον EastMed;; θα γίνει!! αλλά μέσω Τουρκίας για κέρδος χρόνου και μικρότερου κόστους φυσικά!!
Εμείς δε (Ελλάδα – Κύπρος) θα συνεχίσουμε να πιππιλούμε το γλειφιτζούρι που μας έδωσαν (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) μέχρι να επανέλθει η Τουρκία δριμύτερη.
Γίνονται κοσμογονικές εξελίξεις και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Δυστυχώς είτε μας αρέσει είτε όχι οι πολιτικοί της Τουρκίας έτη φωτός μπροστά από τους δικούς μας !!! Μακάρι φυσικά να βγω ψεύτης!!!
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που ο Κύπριος αρθρογράφος κ.Χρήστος Κουμενίδης- κρίμα γιατί είναι και αφυπηρετήσας στρατιωτικός- έγραψε στο τέλος την σοφή φράση
    ”Μακάρι φυσικά να βγω ψεύτης”, όποτε και όταν βγει ψεύτης-που θα βγει-και ως προφήτης ακόμη-(ξέρουμε τι λένε για τους μετά Χριστόν προφήτες), δεν θα τον ψέξουμε ,γιατί αμαρτία εξομολογημένη είναι μισή αμαρτία.
    Η απορία είναι ότι ο κ.Κουμενίδης δεν αρκείται να κατηγορεί τους Κύπριους πολιτικούς ,αλλά ότι στοχεύει και τους Έλληνες πολιτικούς-τώρα τον κ.Μητσοτάκη-και αυτό ξαφνιάζει τους Ελλαδίτες .
    Έχει δικαίωμα ,αλλά είναι ασύνηθες και λίγο αμετροεπές.

  2. Κι εσύ μετά Χριστόν προφήτης είσαι, αφού μετά βεβαιότητος γράφεις “που θα βγει”. Πώς το ξέρεις; Απλώς γράφεις ακατάσχετα σχόλια, χωρίς να έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις, για να “τσαλακώσεις” άρθρα σοβαρών ανθρώπων, προσβάλλοντάς τους, επιδή μόνο και μόνο σού “θίγουν” (sic) τον κομματάρχη, δηλαδή τον τσομπάνη σου. Η αμετρέπεια είναι ολότελα δική σου και κάποιος πρέπει να βρεθεί να σε μαζέψει λίγο.

    _____________________________________________________________

    Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφο τού άρθρου. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα κι αυτό προφανώς θα κάνομε από δω και πέρα. “θα συνεχίσουμε να πιππιλούμε το γλειφιτζούρι που μας έδωσαν (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) μέχρι να επανέλθει η Τουρκία δριμύτερη.” Tι να δηλώσει ένας ανθρωπάκος π/θ, που έχει μέντορα τον Σημίτη και συμβούλους του το τουρκοφρον ΕΛΙΑΜΕΠ και ο οποίος έχει απαξιώσει ενταλώς το ΥπΕξ και τις υπηρεσίες του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα