Η Ελλάδα και οι Δυνάμεις

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στη σύγχρονη ιστορία της η Ελλάδα σε όλες τις προσπάθειες που έκανε για να υπερασπίσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία της ποτέ δεν ήταν ούτε η πιο ισχυρή ούτε η πιο πολυάριθμη δύναμη. Τα κατάφερε, όμως. Η ιστορία λέει πως τα κατάφερε για λόγους που εξηγεί κάθε φορά.

Το σίγουρο είναι πως τα κατάφερε διότι ο λαός της, με τα χίλια κακά σε ειρηνικές περιόδους, δεν θέλησε να ζήσει χωρίς να ανασαίνει ελεύθερος.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα, αν η Τουρκία τολμήσει το απονενοημένο.  Ας μην υπάρχει καμιά αμφιβολία γι αυτό.

Το θέμα είναι οι δυτικές δυνάμεις και, κυρίως, ΗΠΑ και Ε.Ε., να αντιληφθούν πως είναι προς το συμφέρον τους μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα με τα δικαιώματα που της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο, παρά μια Τουρκία που θα ενισχύσει τις θέσεις της.

Για δικό τους καλό. Όχι, μόνο, της Ελλάδας. Η Ελλάδα αν χρειαστεί θα πολεμήσει για την ελευθερία της.

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΊΔΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ Η ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ .
    Η ΕΛΛΑΔΔΑ -ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ-ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ‘ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΗ” ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 2018 (ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΣΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΕΣ.”ΓΚΕΓΚΕ’.

  2. Με αστήρικτα ευχολόγια, κ. Σαββίδη, κτίζεις ανώγια και κατώγεια, που μόνον ένας ΣΑΝ(οφάγος) μπορεί να πάρει στα σοβαρά.

    Οσάκις πολέμησαν οι Έλληνες, είχαν την κατάλληλη ηγεσία, πράγμα που δεν υπάρχει τώρα. Η νυν εθνομηδενιστική ηγεσία, συνέχεια τής προγουμένης, στην καλυτέρα των περιπτώσεων, ελπίζει σε μία Χάγη, όπου θα τα δώσει όλα, δικαιολογουμένη ταυτοχρόνως στον ελληνικό λαό, για το ξεπούλημα των εθνικών μας ιερών και οσίων.

    • ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ Κ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ. ΒΙΑΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΤΣΙΠΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα