Δυτική Λιβύη: Ο πρωθυπουργός της Τρίπολης με Τούρκους, Ιταλούς και Σουδανούς σε στρατιωτική άσκηση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Ο Πρωθυπουργός της Προσωρινής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Αμπντέλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπα και ο  υπουργός Άμυνας, παρακολούθησαν χθες την τακτική άσκηση «Τυφών 1», που διεξάγει η 53η Ανεξάρτητη Ταξιαρχία Πεζικού, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ της κυβέρνησής του, με τη συμμετοχή 30 στρατιωτικών τμημάτων, σημειώνει λιβυκό δημοσίευμα.

Συμμετοχή Ιταλών, Τούρκων και Σουδανών στρατιωτικών ακολούθων

Στην τακτική άσκηση συμμετείχαν οι Ιταλοί, Τούρκοι και Σουδανοί στρατιωτικοί ακόλουθοι, μαζί με τους αρχηγούς του ειδικευμένου επιτελείου στο Γενικό Επιτελείο της Προσωρινής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, διευθυντές τμημάτων και γραφείων στο Υπουργείο Άμυνας και πλήθος αξιωματικών του στρατού.

Ο Ντμπέιμπα άκουσε λεπτομερείς εξηγήσεις για την άσκηση από την εξειδικευμένη ομάδα και έδωσε την άδεια να ξεκινήσει την άσκηση της πρώτης ημέρας.

Μετά την άσκηση, ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας πραγματοποίησε μια διευρυμένη συνάντηση που περιλάμβανε όλους τους στρατιωτικούς επικεφαλής που συμμετείχαν στην άσκηση, για να συζητήσουν «μια σειρά από σημαντικά στρατιωτικά ζητήματα».
Al Wasat

https://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα