Γερμανοί χρηματοδοτούν τις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

της Ευμορφίας Δημητρακοπούλου.

Ουδεμία χώρα παραδέχεται ότι κάποια ξένη δύναμη δρά στο έδαφός της ή παρεμβαίνει στις εκλογές της, γιατί θα σήμαινε αδυναμία ελέγχου, προκαλώντας πανικό στους πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει. Όποιες δυνάμεις έχουν την θέληση και τα μέσα προσπαθούν να αναλάβει την ηγεσία μιας χώρας κάποιος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Είναι κοινό μυστικό. Επί κατοχής, Γερμανός αξιωματούχος διεμήνυσε στο Βερολίνο ότι αν οι Γερμανοί δηλώνουν ως εχθρό τους την Χ ομάδα, οι Έλληνες την στηρίζουν. «Αλλά αν τους ελέγχουμε, θα έχουμε εκείνους που εμείς θέλουμε». Πάγια τακτική των Γερμανών στο παρελθόν και το παρόν. Επίσημα ένα κράτος δεν εμπλέκεται στην ανατροπή κυβερνήσεων, αλλά ελέγχοντας διάφορες ομάδες, που αγνοούν ποιος κινεί τα νήματα της επαναστατικής τους γυμναστικής πετυχαίνει τον στόχο του.Είναι αντιληπτό ποιων παρεμβάσεις επιτρέπουν τέτοιες οργανώσεις να δρουν, προκαλώντας απορία για την ασυλία τους.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Γερμανοί φοιτητές πληρώνουν για να χρηματοδοτήσουν την Antifa, που επιχειρεί να προκαλέσει εμφύλιο στις ΗΠΑ. “Ειρηνικοί διαδηλωτές” οπλισμένοι με AK-47 (καλάσνικοφ) σε ομάδες των 500-700 ατόμων φτάνουν στις αμερικανικές πόλεις, οργανωμένα με λεωφορεία, καταλαμβάνουν τους δρόμους και κατατρομοκρατούν τους κατοίκους. Εκατομμύρια ευρώ στέλνονται από την Γερμανία στις ΗΠΑ προς ενίσχυση των φερομένων ως υποστηρικτών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στον κωδικό 1-651 του προϋπολογισμού 2020/21 της Γενικής Επιτροπής των Φοιτητών (AStA) του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, σελ.15, στην κατηγορία «HG 6 – Εκθέσεις/Έργα», καταχωρήθηκαν 8.500 ευρώ για την Antifa AK Κολωνίας. Το ίδιο ποσό υπήρχε και για το 2019/20. Επίσημα. Αν υπολογιστεί ο αριθμός των 50.000 φοιτητών και το τέλος εξαμήνου που είναι 280.95 ευρώ, εκ των οποίων, 205.95 ευρώ πηγαίνουν στο AStA, το ποσό φτάνει τα 10,3 εκατ. Επιπλέον, 85% των φοιτητών αγνοούν ότι τα χρήματά τους πηγαίνουν στην εξτρεμιστική εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Η δράση επεκτείνεται στα πανεπιστήμια του Bielefeld, του Münster (Ρηνανία-Βεσφαλία) του Άαχεν και της Βόννης, όσον αφορά την Γερμανία. Η φοιτητική κυβέρνηση AStA αποτελείται από διάφορες ομάδες, αλλά ελέγχεται από τους Σοσιαλδημοκράτες τους Jusos (Νέους Σοσιαλιστές) του SPD και τους Πράσινους. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία Εγκλημάτων και η BfV (υπηρεσία πληροφοριών της ΟΔΓ)  υποστήριξαν ότι “η Antifa σχεδίαζε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, πολιτικών και πολιτικών εχθρών. Επίσης, ορισμένα μέλη της είχαν εκπαιδευτεί με την κουρδική πολιτοφυλακή στην βόρεια Συρία.” Χείρα φιλίας στον Ερτνογάν!

Πρόσφατα δημοσιευμένη Ομοσπονδιακή Έκθεση για την Προστασία του Συντάγματος ονομάζει την Antifa AK Cologne “ομάδα που επιδιώκει αντισυνταγματικούς στόχους (ανατροπή της κυβέρνησης) και ως εκ τούτου εξτρεμιστική”. Ο εκπρόσωπος της BfV Daniel Hofberger εξήγησε ότι το θεωρητικό υπόβαθρο της «Antifa στηρίζει την διάπραξη ποινικών αδικημάτων, καταστροφή περιουσίας, εμπρησμούς, σωματικές βλάβες, ενώ θεωρεί αποδεκτό το θάνατο ανθρώπων» (δολοφονία). Στις ΗΠΑ η δράση της προκάλεσε πολλούς θανάτους. Η Antifaschistische Aktion ιδρύθηκε από το σταλινικό KK της Γερμανίας (KPD).

Πολλά τα ερωτήματα. Γερμανικά κρατικά πανεπιστήμια δρουν ανεξέλικτα; Τι έπραξε η BND που παρακολουθεί την δράση της ομάδος; Γιατί η κυβέρνηση δεν σταμάτησε την χρηματοδότηση, που συνιστά ενέργεια εναντίον άλλου κράτους; Γιατί η δράση της Antifa στις ΗΠΑ συμπίπτει με την προεδρία Τράμπ, όπου οι “κινηματίες” βάζουν φωτιά στην χώρα εν όψει εκλογών;

Ευμορφία Δημητρακοπούλου

 

 

 

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα