Βρετανιές και ξανά βρετανιές.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Στήνουν παγίδα στην Κυπριακή Δημοκρατία οι Βρετανοί
Προκειμένου να διασφαλίσει την επιβολή των βρετανοτουρκικών σχεδιασμών έρχεται σήμερα 4 Φεβρουαρίου στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΕΞ, Ντομινίκ Ράαμπ. Αμέσως μετά την παράνομη επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσιαβούσογλου στα κατεχόμενα.
Μοναδικός στόχος των Βρετανών να συρθεί η κυβέρνηση της ΚΔ στην πενταμερή όπου θα επέλθει το τέλος. Αυτό βέβαια δεν είναι δύσκολο μιας και ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ και άλλα κόμματα επιθυμούν διακαώς την πενταμερή. Στην πενταμερή οι πιέσεις θα είναι ασφυκτικές και οι εκβιασμοί αφόρητοι. Οι Τούρκοι θα επιμένουν σε λύση δύο κρατών, αλλά θα «υποχωρήσουν» σε λύση συνομοσπονδίας, την οποία ασμένως θα αποδεχθούν οι κυβερνώντες και όσοι τους στηρίζουν αλλά και οι οπαδοί της όποιας λύσης. Αυτό το έκτρωμα θα το παρουσιάσουν στον λαό, ψευδόμενοι και αλληλο-καλυπτόμενοι ως μεγάλη επιτυχία λύσης ΔΔΟ με καλό περιεχόμενο.
Ήδη η συνωμοσία αποδίδει καρπούς καθώς Αθήνα και Λευκωσία έχουν πέσει στην παγίδα των Βρυξελλών και του Βερολίνου που εξωραΐζοντας την εικόνα της σημερινής Τουρκίας μας οδηγούν σε συνομιλίες με την κατοχική χώρα και την ίδια στην ΕΕ. Το άμεσο όφελος της Τουρκίας θα είναι η επίλυση του Κυπριακού με βάση τις δικές της επιδιώξεις και ο έλεγχος των δύο κρατιδίων, του βόρειου και του νότιου. Αυτό είναι διασφαλισμένο.
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα