Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έκανε ειδική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας εμμέσως «είδος προς εξαφάνιση» την ελληνική φυλή, κάτι που θα οδηγήσει σε αντικατάσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία εξαφανίζεται πληθυσμιακά.

Είναι τραγικό σε μια χώρα που ουδείς ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης των γεννήσεων ο Έλον Μασκ να επιδεικνύει περισσότερη αγωνία από ότι οι ίδιοι οι κυβερνώντες.

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που θα βιώσουν πληθυσμιακή κατάρρευση εξαιτίας των χαμηλών γεννήσεων”, σχολίασε ο Μασκ σε άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρονται τα εξής εφιαλτικά:

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που αναμένεται βιώσει την κατάρρευση πληθυσμού, καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, ενώ οι γεννήσεις καταρρέουν σε επίπεδα χαμηλότερα και από αυτά που οι ειδικοί ανέμεναν ότι ήταν δυνατό.”

Συγκεκριμένα η δημοσίευση που ανήρτησε ανέφερε:

«Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Και όλα που; Σε μια χώρα που δέχεται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνων αλλοδαπών. Μόνο από τις αρχές του 2024 έχουν καταγραφεί πάνω 11.000 νέοι αλλοδαποί που μπήκαν στη χώρα και ο αριθμός αυξάνεται θεαματικά.

Την ίδια ώρα η Υφυπουργός… “Μετανάστευσης και Ασύλου”, Σοφία Βούλτεψη, προχώρησε σε ακροβασίες λογικής λέγοντας ότι η μετανάστευση θα λύσει το δημογραφικό!

Αυτό γιατί όπως είπε, όσο πιο πολύ μετανάστες έρχονται τόσο θα αυξάνεται το εργατικό δυναμικό, και

«Όταν υπάρχει εργατικό δυναμικό και εργάζεται, αυξάνεται το ΑΕΠ, αυξάνεται ο εθνικός πλούτος, αυτό φέρνει περισσότερα έσοδα και θα βοηθήσει την αναστροφή του brain drain, διότι η χώρα θα ανέβει οικονομικά, θα έχει πλούτο και πολλοί από αυτούς, που έφυγαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, θα επιστρέψουν στη χώρα για να κάνουν εδώ τις οικογένειες τους».

https://www.pronews.gr/kosmos/e-mask-i-ellada-vionei-katarreysi-tou-plithysmou-tis/

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μην επιστρέψουμε πίσω σε μια χώρα τριτοκοσμικη χωρίς υποδομές,δικαιοσύνη, ασφάλεια ,δικαίωμα στην έργασία και εργασιακό μεσαίωνα ,αμάν κάναμε να βρούμε μια ζωή με αξιοπρέπεια για εμάς και τα παιδιά μας !!! Ας κάτσουν στην χωρα τα κομματόσκυλα που στηρίζουν αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τους πακιστανούς και το κάθε λογής λαθομπουμπουκι !!!

      • Τα ελληναριά πρέπει να εξαφανιστούν… Αυτοδολοφονουνται μέσω της ψηφος τους. Οι μισοί φοιτητές στο τρένο των Τεμπών ανήκαν στην παράταξη της ΝΔ. Στη ΔΑΠ.. για ένα καλύτερο μέλλον. Όμως αυτή η επιλογή τους, τους έφερε το χειρότερο.. Είναι ο μόνος λαός που δεν κοιμάται τόσο πολύ..είναι συνένοχοι στο θάνατό τους

  2. Με τον ρυθμό της υπογεννητικότητος που έχουμε από το 1981-από τις καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ- σαυτόν τον αιώνα δεν αποκλείεται να ερημώσει και η Ελλάς όπως ερήμωσαν σαυτήν την 40ετία τα χωριά μας .Never mint .Θα τα ”φορτώσουμε ”όλα στην Δεξιά , παρ’ότι αυτή από το 2004 θεώρησε και τους τρίτεκνους πολύτεκνους (μετά το 2010 καταργήθηκε η ρύθμιση) και από το 2019 διπλασίασε τις παροχές της προς τις οικογένειες με παιδιά .
    Ευχαριστούμε τον κ.Μασκ για το ”καμπανάκι ” και τον παρακαλούμε να μη προγραμματίσει εγκατάσταση σκοτεινών μεταναστών στην χώρα του φωτός και του Ήλιου την Ελλάδα μας.

  3. “Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.”

    Αποκλείται να έχει αναφέρει αυτό, διότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Υπεργεννητικότητα υπάρχει, όχι υπογεννητικότητα. Στο τέλος του 19ου αιώνα είμασταν 1 δις στον πλανήτη, το 1950 γύρω στα 2μιση και τώρα έχουμε φτάσει τα 8.

    Άρα είτε θα δημιουργηθούν τεχνητές τροφές όπως το κρέας που ψάχνει ο Bill Gates, είτε θα εξαφανισθεί η ανθρωπότητα από την εξάντληση των πόρων.

    Όσο για την Ελλάδα και πιθανόν συνολικά την Ευρώπη, απλά οι κάτοικοι θα έχουν μαύρο χρώμα.

    Αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα