Άδωνις Βορίδης: Τσίρκο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης, στα κανάλια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος λείπει ταξίδι για δουλειές και ψυχαγωγία βεβαίως – μόνος, οικογενειακώς ή με φίλους.

-Πήγε στην Οδησσό, κανόνισε με τον Ζελένσκι κάτι καινούργιες παρτίδες ξαλαφρώματος των αποθηκών του ελληνικού Στρατού – και γύρισε μπαρουτοκαπνισμένος: ρωσική βόμβα που έπεσε κοντά από σπόντα, εξελήφθη από ορισμένους φαν του στην Αθήνα ως απόπειρα δολοφονίας…

-Συνόδευσε στο Κάιρο την «Ούρσουλα-γυναίκα για όλες τις δουλειές» και ξέπλυναν τον δικτάτορα Σίσι με 7,4 δισ. ευρώ. Κάτι λιγότερα απ’ όσα παίρνει ο Ερντογάν για να κρατάει πρόσφυγες στα μέρη του και ο Όρμπαν, για να μην τα μπλοκάρει.

Με την ευκαιρία κάλεσε και τους νεότερους Καρατζάδες να περάσουν μια ξένοιαστη μέρα στη Σίβα – να μην κάθεται και το κυβερνητικό αεροπλάνο.

-Πετάχτηκε ως τις Βρυξέλλες και έκανε τον μπροστινό μιας ομάδας που θέλει να βάλει τους ευρωπαίους πολίτες να πληρώσουν – με έκδοση ομολόγου – την παραγωγή νέων όπλων για την Ουκρανία.

-Μετά, πήγε οικογενειακώς τριήμερο πέραν του Ατλαντικού. Οι ελληνοκαναδικές σχέσεις ρεγουλάρονται καλύτερα, αν έχεις μαζί τη σύζυγό σου και τα τρία σου παιδιά. Όλα πληρωμένα από το κράτος.

Με την ευκαιρία, ψώνισε και κάτι Canadair – αχρείαστα να ‘ναι. Όπως και τα νέα F-35 που παραγγέλνει – σύμφωνα με τα ΝΕΑ – για να προλάβει όσο είναι ακόμη στα πράγματα η παρέα Μπάιντεν.

Πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Αλλά ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει στο εξωτερικό βιαστικά τις υποθέσεις του, στο εσωτερικό ο τυφώνας των Τεμπών παραλύει την ξεκούρδιστη ορχήστρα των 65.

Τα καλυτέρα παιδιά της λουφάζουν: Γεραπετρίτης, Πιερακάκης, Χρυσοχοΐδης, Χατζηδάκης, Φλωρίδης ακόμη και ο Σκέρτσος, που δεν έχανε αυτόφωρο, σφυρίζουν κλέφτικα, ή ψάχνουν τρύπα να προφυλαχτούν…

Αλλά επειδή η πολιτική απεχθάνεται το κενό, τα ηνία πήραν οι δυο παλαιοί σολίστες του Γιώργου Καρατζαφέρη που κοσμούν σήμερα το ρετιρέ της ΝΔ.

-Στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης. Βρήκε την ευκαιρία να παίξει τον Πρωθυπουργώ παρά των Πρωθυπουργώ, αγορεύοντας ως δικηγόρος σε επαρχιακό Εφετείο. Αλλά το μόνο που κέρδισε ήταν το ενθουσιώδες χειροκρότημα της Ντόρας από τα μπροστινά έδρανα. Κατά τα λοιπά, τα θαλάσσωσε με τη φράση, «βάλαμε στη φυλακή τον σταθμάρχη».

-Στα κανάλια ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ως υπουργός δεν τα καταφέρνει, αλλά είναι ασυναγώνιστος όταν υπερασπίζεται τον Μητσοτάκη. Άλλωστε ως αντιπρόεδρός του, είναι ο Βορίδης του στο κόμμα.

Με το γνωστό σήμα κατατεθέν του «ήλθε η ώρα να υπερασπιστούμε την αλήθεια», ανακάλυψε ότι η παρέμβαση στον τόπο της σύγκρουσης των τρένων έγινε γιατί υπήρχε φόβος «να σκάσει ο αγωγός φυσικού αερίου που περνάει από κάτω». Εκεί που εκείνος ο δύσμοιρος Λαζαρίδης άκουγε φωνές ζωντανών έξι μέρες μετά.

Αφού «έθαψε» τον καθοδηγητή του Αντώνη Σαμαρά – τονίζοντας ότι «τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα «πατούν πάνω σε πτώματα για να ρίξουν την κυβέρνηση» – έβαλε τον Μητσοτάκη να παίξει ρωσική ρουλέτα με τους χορηγούς του, προεξοφλώντας ότι «θα τα πει με ονόματα στη Βουλή». Ο καθείς και οι γκάφες του…

Άδωνις – Βορίδης σε συσκευασία κυβερνητικού σαμπουάν «δυο σε ένα».

Καλυτέρα και από το τσίρκο Medrano.

https://www.ieidiseis.gr/fotoskiaseis/240731/adonis-voridis-tsirko

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «Ούρσουλα-γυναίκα για όλες τις δουλειές»
    Ε, χμ, … όλες;(!)

    Από τα τσίρκο έχουν απαγορευθεί τα ζώα, όμως τούτο έχει και πολλά μάλιστα! Άστε, βρε παιδιά, εμετική κατάσταση. Πάτος τού πάτου και δεν πάει πιο κάτω πια. Πώς καταντήσαμε έτσι, …. “αδέρφια”;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα