Κάτι τρέχει

19/8/20 | 2 | 0 | 348 εμφανίσεις
 
Αυτήν τη δημόσια διάσταση μεταξύ Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου δεν την καταλαβαίνω. Εννοώ το θέμα των ερευνών του Ουρούτς Ρέις.
Ο Σύμβουλος Ε.Α. είναι στρατιωτικός αλλά στοιχειώδες πολιτικό μυαλό όλοι διαθέτουμε για να αντιληφθούμε πως αυτά που είπε, με τη θέση που κατέχει, λέγονται μόνο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Προσωπικά, συμφωνώ μαζί του πως το Ουρούτς έκανε έρευνες. Αλλά το θέμα δεν βρίσκεται, πια, εκεί. Οι έρευνες είναι το πρόσχημα για την προβολή ισχύος.
Όλη η πολιτική ηγεσία, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρουμένου πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δηλώσεις της.
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης μας έλεγε πως δεν θα επιτραπούν οι έρευνες στο Ουρούτς. Αλλά έγιναν.
Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο ή χάνεται ο έλεγχος;

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Και αν ακόμη ”κάτι τρέχει στο παρασκήνιο -μόνο από εκτιμήσεις – ,ή, χάνεται ο έλεγχος ,-που δεν προκύπτει σαφώς- ΑΡΚΕΙ η κατάσταση να είναι -και είναι μέχρι τώρα- διορθώσιμη ,όπως προκύπτει καθημερινώς ,για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
  Εξ άλλου ουδείς αλάθητος επί της γης- ειμή ο Πάπας-και δεν υπάρχει καμιά ιδανική Πολιτεία.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Τι να τρέχει στο παρασκήνιο, όταν όλα είναι φανερά στο προσκήνιο; Ο σύμβουλος είπε την αλήθεια, η οποία εκθέτει τον πρωθυπουργό. Τού τράβηξαν τ’ αυτιά κι άρχισε να τ’ αναμασά, πράγμα που εκθέτει τον ίδιο. Δυστυχώς, έχει χαθεί η ντροπή και το φιλότιμο, γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Κλείσανε τα μάτια στην εισβολή, ψεύδονται κι αλληλοδιαψεύδονται. Σκέτο τσίρκο.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας