Κάτι τρέχει

Print Friendly, PDF & Email
spot_img
 
Αυτήν τη δημόσια διάσταση μεταξύ Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου δεν την καταλαβαίνω. Εννοώ το θέμα των ερευνών του Ουρούτς Ρέις.
Ο Σύμβουλος Ε.Α. είναι στρατιωτικός αλλά στοιχειώδες πολιτικό μυαλό όλοι διαθέτουμε για να αντιληφθούμε πως αυτά που είπε, με τη θέση που κατέχει, λέγονται μόνο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Προσωπικά, συμφωνώ μαζί του πως το Ουρούτς έκανε έρευνες. Αλλά το θέμα δεν βρίσκεται, πια, εκεί. Οι έρευνες είναι το πρόσχημα για την προβολή ισχύος.
Όλη η πολιτική ηγεσία, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρουμένου πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δηλώσεις της.
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης μας έλεγε πως δεν θα επιτραπούν οι έρευνες στο Ουρούτς. Αλλά έγιναν.
Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο ή χάνεται ο έλεγχος;
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αν ακόμη ”κάτι τρέχει στο παρασκήνιο -μόνο από εκτιμήσεις – ,ή, χάνεται ο έλεγχος ,-που δεν προκύπτει σαφώς- ΑΡΚΕΙ η κατάσταση να είναι -και είναι μέχρι τώρα- διορθώσιμη ,όπως προκύπτει καθημερινώς ,για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
    Εξ άλλου ουδείς αλάθητος επί της γης- ειμή ο Πάπας-και δεν υπάρχει καμιά ιδανική Πολιτεία.

  2. Τι να τρέχει στο παρασκήνιο, όταν όλα είναι φανερά στο προσκήνιο; Ο σύμβουλος είπε την αλήθεια, η οποία εκθέτει τον πρωθυπουργό. Τού τράβηξαν τ’ αυτιά κι άρχισε να τ’ αναμασά, πράγμα που εκθέτει τον ίδιο. Δυστυχώς, έχει χαθεί η ντροπή και το φιλότιμο, γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Κλείσανε τα μάτια στην εισβολή, ψεύδονται κι αλληλοδιαψεύδονται. Σκέτο τσίρκο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,749ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
23,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα