Η Lamborghini παρουσιάζει το Powerboat με τους 4.000 ίππους [βίντεο]

8/7/20 | 0 | 0 | 1,851 εμφανίσεις

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ07|07|2020 | 17:50


Η Lamborghini παρουσιάζει το Powerboat με τους 4.000 ίππους
Κώστας Φούζας

Αυτή τη φορά, το δημιούργημα της Lamborghini δεν προορίζεται για επιδόσεις στο δρόμο, αλλά για έντονες συγκινήσεις στη θάλασσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία αυτοκινήτου μπαίνει… στα θαλάσσια χωράφια, μέσω συνεργασίας με κορυφαίες φίρμες στο χώρο των σκαφών αναψυχής.

Στο πλαίσιο αυτό, η Lamborghini συνεργάζεται, πλέον, με την «The Italian Sea Group» και παρουσιάζει το «Tecnomar for Lamborghini 63».

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή, μήκους 63 ποδιών, που έχει στόχο να προσφέρει υψηλές επιδόσεις στη θάλασσα και πολλές ευκολίες στους επιβάτες.


Εκτός των πολλών στιλιστικών λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο εμφάνισης, η μοναδική αυτή κατασκευή εφοδιάζεται με δύο πανίσχυρα μοτέρ.


Πρόκειται για δύο V12 πετρελαιοκινητήρες 24.000 κυβικών εκατοστών ο καθένας, με συνολική απόδοση που φτάνει τα 4.000 άλογα.


Με αυτόν τον τρόπο, το σκάφος των 24 τόνων μπορεί να πιάνει τελική ταχύτητα 60 κόμβων ακόμη και με πλήρες φορτίο.

Οι πρώτες παραδόσεις του «first Tecnomar for Lamborghini 63» θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και η τιμή του προς το παρόν είναι άγνωστη.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/aytokinito/skafos-tis-lamborghini-ehei-4000-ippoys

Category: Προτεινόμενα άρθρα, Φάκελος Καλοκαίρι, Φωτογραφίες

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/6/21 | (7 σχόλια)
    Από το 1988, όταν για τις ανάγκες της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξίδι σε Σκόπια και Βελιγράδι, έχω ταχθεί κατά της πολιτικής της γειτονικής χώρας. Βεβαίως, τάχθηκα και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυρίως, διότι με αυτήν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο