Δημοσίευμα εμφανίζει την ΕΥΠ να κατηγορεί τον Α’ ΓΕΕΘΑ για μαύρο χρήμα: Απολύτως ψεύτικο, συκοφαντικό λέει ο Φλώρος – Μάχη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε δύο επίπεδα

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο στο φύλλο της Κυριακής 15ης Ιανουρίου αναφέρεται αρχικά στις παρακολουθήσεις τηλεφώνων επικαλούμενο έκθεση της ΕΥΠ προς το Μέγαρο Μαξίμου που αφορά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Με βάση τι δημοσίευμα, στην έκθεση φέρεται να αναφέρεται ότι ο κ. Φλώρος διακινεί μαύρο χρήμα της τάξης των 600.000 ευρώ για την αγορά διαμερίσματος.

Με την κυκλοφορία της εφημερίδας το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Φλώρος προέβη σε μια οξύτατη δήλωση-διάψευση και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Ανακοινώσεις εξέδωσαν στη συνέχεια τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο για τον Α’ ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο

Η δήλωση του Α’ ΓΕΕΘΑ

“Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα”.

Τα παραπάνω τονίζει το ΓΕΕΘΑ, που σημειώνει και τα εξής:

“Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

“Η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του” αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

“Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ και του καταλογίζει “υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων” με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- (που) υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα”

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της κυβέρνησης

Η υπονόμευση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην Πατρίδα. Σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια, εξαιτίας εξωτερικών επιβουλών. Αλήθεια, ποια είναι η διαδρομή αυτού του υποτιθέμενου υλικού;

Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η Κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς. Η Κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα. Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, ώστε να απαντηθούν όλα, ανάμεσα στα οποία και με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς διοχετεύεται συστηματικά, από ρυπαρά δίκτυα, τέτοιο περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η Κυβέρνηση εγγυάται ότι δεν θα μείνει καμιά σκιά και δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο βλάβης της Πατρίδας.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο ” «Ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών.

https://hellasjournal.com/2023/01/skliri-apantisi-tou-geetha-apolitos-pseftiki-sikofantiki-anapodikti-ke-ektos-pasis-pragmatikotitas/

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δύσκολο να σταθεί. Δεν είναι σωστό να υπάρχει αμφισβήτηση και κομματική αντιπαράθεση για την στρατιωτική ηγεσία.
  Βέβαια προκάλεσε με την παρουσία του στην εκδήλωση της ΝΔ με στολή και τώρα εισπράττει τις αντιδράσεις.
  Έτσι θα πάει ένα χρόνο με δηλώσεις και αντιπαραθέσεις;
  Θα γελάνε εχθροί και φίλοι, αλλά τελικά την πληρώνει η εθνική άμυνα.
  Θα επέμβει ο εισαγγελέας αν είναι ψεύτικα τα αποσπάσματα της ΕΥΠ που βγαίνουν στον αέρα. Δεν φτάνει η δήλωση του Οικονόμου και του ΓΕΕΘΑ.

 2. Ο εισαγγελέας θα επέμβει μετά από μήνυση του θιγέντος στρατηγού Φλώρου -του φαφλατά – κατά συνανιχνευτή-αλλά τότε -προ της εκδόσεως Της δικαστικής αποφάσεως θα ζητήσει συγγνώμη ο εκδότης του Ντοκουμέντου – και δεν θα είναι ο πρώτος- .
  Ως τότε φυσικά θα λερώσει με την ”λάσπη ” του όσους παραπάνω μπορεί .
  Σιγά ”να μη τον καίει” ότι έτσι φθείρει το ηθικό του σημερινού φυσικού ηγέτη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και όλων των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που νυχθημερόν έχει στο στόχαστρο της η ”σύμμαχος” Τουρκία.
  ΑΣ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΑΜΠΕΛΟ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,750ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
23,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα