Γερμανική εταιρεία επέλεξε τη Βόρεια Μακεδονία για επένδυση εκατομμυρίων ευρώ

8/4/21 | 0 | 0 | 237 εμφανίσεις

Απρίλιος 7, 2021. 18:00. Ελλάδα.

Σκόπια.

Ένα δεύτερο εργοστάσιο άνοιξε η γερμανική εταιρεία Dräxlmaier στη Βόρεια Μακεδονία. Η εγκατάσταση βρίσκεται στην περιοχή του Κουμάνοβο. Η αξία της επένδυσης ανέρχεται σε  διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων,  ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Οι παράμετροι και οι δυνατότητες της νέας παραγωγικής ικανότητας δεν προσδιορίζονται.

Ο γερμανικός όμιλος  Dräxlmaier  ασχολείται με την παραγωγή ανταλλακτικών  και πρόκειται να απασχολήσει, κατά το πρώτο στάδιο, στο νέο της εργοστάσιο 700 άτομα, με σχέδια είναι η αύξηση του προσωπικού.

Το πρώτο εργοστάσιο της Dräxlmaier άνοιξε το 2012 στην κεντρική πόλη Καβαντάρτσι και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία λειτουργεί περισσότερα από 65 εργοστάσια σε περισσότερες από 20 χώρες με περισσότερους από 75.000 υπαλλήλους.

Στη γηραιά Ήπειρο κατασκευάζει εξαρτήματα αυτοκινήτων σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Ουγγαρία.

 

Fakti

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο