«Βουίζει» η πιάτσα ότι το Μαξίμου παρακαλάει(!) την Λ.Μενδώνη να παραιτηθεί κι αυτή δεν δέχεται!

20/2/21 | 0 | 0 | 111 εμφανίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και το κύμα λαϊκής οργής εναντίον της, το Μέγαρο Μαξίμου την παρακαλάει να παραιτηθεί αλλά αυτή δεν δέχεται! 

Χθες η κ.Μενδώνη σε μία περίεργη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης «εξαπάτησε» την ίδια όπως και τον πρωθυπουργό με τις… θεατρικές του ικανότητες.

Αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από περίεργά γεγονότα γύρω από την υπόθεση με τις καταγγελίες για παιδεραστία εις βάρος του  διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν να κάνουν κυρίως με τον απευθείας διορισμό του από την κυβέρνηση, ενώ κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες στους καλλιτεχνικούς κύκλους αλλά και την στήριξή του μετά τις πρώτες καταγγελίες. 

Τώρα μετά τον Λιγνάδη το Μέγαρο Μαξίμου διστάζει ή δεν μπορεί να απομακρύνει ούτε την υπουργό Πολιτισμού, η οποία με την επιλογή της αλλά και την μη άμεση απομάκρυνση του διευθυντή του Εθνικού εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση. 

Την ίδια στιγμή «ψίθυροι» αλλά και δηλώσεις δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρώην ΝΔ, κάνουν λόγω για μεγάλο σκάνδαλο που φτάνει πιο ψηλά.

Γιατί άραγε ο -επιτελικός πρωθυπουργός- Κυριάκος Μητσοτάκης δυσκολεύεται τόσο πολύ να παραιτήσει μία υπουργό Πολιτισμού, κάτι που για κάθε άλλο Έλληνα πρωθυπουργό θα ήταν υπόθεση 5-10 λεπτών, ενώ αυτή βλάπτει σε τεράστιο βαθμό την κυβέρνησή του;  

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/964613_voyizei-i-piatsa-oti-o-kmitsotakis-parakalaei-tin-lmendoni-na

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Ο EastMed δεν είναι, απλώς, ένας αγωγός. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία συσπείρωσης δυνάμεων της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής ως εναλλακτική πρόταση (αντίβαρο, αν θέλετε) στον τουρκικό σοβινισμό και επεκτατισμό. Έχει ως παράμετρό του και το ενεργειακό. Και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας