Αμερικανικές Εκλογές 2020 -Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος που πέθανε από κορωνοϊό εξελέγη βουλευτής στη Βόρεια Ντακότα!

4/11/20 | 0 | 0 | 245 εμφανίσεις

ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ!


Ο εκλιπών Ντέιβιντ Άνταλ εξελέγη βουλευτής στη Βόρεια Ντακότα / Φωτογραφία: Facebook
Στα παράδοξα των Αμερικανικών Εκλογών 2020 καταχωρίζεται και η εκλογή στην τοπική Βουλή στη Βόρεια Ντακότα ενός Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, που πέθανε τον περασμένο μήνα από τον φονικό κορωνοϊό!

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Άνταλ που αν και έχασε τη μάχη με την Covid-19 τον Οκτώβριο σε ηλικία 55 ετών, όχι μόνον παρέμεινε στο ψηφοδέλτιο των Ρεπουμπλικανών, αλλά απέσπασε και το 35% των ψήφων, σύμφωνα με την τοπική εφορευτική επιτροπή.

Ο Άνταλ πέθανε στις αρχές του περασμένου μήνα μετά από τετραήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο με κορωνοϊό, όπως είχε πει η μητέρα του, Πατ, στην τοπική εφημερίδα “Bismarck Tribune”. Η μητέρα αποκάλυψε ότι ο γιος της ήταν «πολύ προσεκτικός» με την πανδημία και αδημονούσε να εκλεγεί βουλευτής. «Αγαπούσε πολύ αυτή τη χώρα και ήθελε να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους αγρότες και τη βιομηχανία του άνθρακα», τόνισε. Οι αρμόδιες εκλογικές Αρχές καλούνται τώρα να αποφασίσουν τι θα γίνει μετά τη νίκη ενός υποψηφίου που έχει πεθάνει!
Πηγή: iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    29/11/20 | (2 σχόλια)
    Αγανάκτησε από τη στάση ανοχής της Γερμανίας προς την Τουρκία ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας και είπε στο politico πως η Γερμανία δεν επιτελεί τον ηγετικό της ρόλο στην Ε.Ε. με τη στάση αυτή. Έχει δίκαιο ο κ. Δένδιας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας