Τουρκικό ΥΠΑΜ: Έγινε συνάντηση τουρκικής και ελληνικής αντιπροσωπείας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αντιπροσωπειών στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ των δύο χωρών.

«Ο νέος γύρος της συνάντησης για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αντιπροσωπείας πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2023. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Δημοκρατίας της Τουρκίας στην Άγκυρα.

«Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα»

Και οι δύο αντιπροσωπείες αποτελούνταν από πρεσβευτές, υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους.

Στη συνάντηση, αμφότερα τα μέρη συμφώνησαν να εφαρμόσουν εκ νέου και να υλοποιήσουν τα προηγουμένα συμφωνημένα ΜΟΕ καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, μετά από έγκριση της αρμόδιας αρχής.

Η εν λόγω συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα. Και τα δύο μέρη συμφώνησαν επίσης να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό σημείου επαφής για να παραμείνουν σε επαφή και να διευκολύνουν την εφαρμογή των συμφωνηθέντων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Η επόμενη συνάντηση θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Τουρκικό ΥΠΑΜ: Έγινε συνάντηση τουρκικής και ελληνικής αντιπροσωπείας

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ε.. δεν είναι είδηση για τα σημερινά δεδομένα . Η συνάντηση να έγινε στις 13 Νοεμβρίου 2023 και η είδηση να δημοσιεύεται στις 23 Απριλίου 2024. Σεβαστείτε τους αναγνώστες και το κύρος του ”εντύπου” σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα