Σφοδρές αντιδράσεις για τη δήλωση Βαρτζόπουλου: «Η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
  • Η δήλωση: Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δήλωση του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, πως «η γυναικοκτονία ως πράξη έχει μια βιολογική βάση». Ειδικότερα, ο κ. Βαρτζόπουλος ανέφερε πως «είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι επιθετικό» καθώς «κυνηγάει την τροφή». Μάλιστα, για να ενισχύσει τις δηλώσεις του τόνισε πως «σε όλη την πανίδα, σε κάθε μορφή εμβίου όντος το αρσενικό είναι πιο επιθετικό γιατί στη φύση αυτό είναι που κυνηγάει την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκηση. Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές. Για να τίκτει».
  • Οι αντιδράσεις: Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του ζήτησε την άμεση αποπομπή του Δημήτρη Βαρτζόπουλου τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
  • Η απάντηση: Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος απάντησε λέγοντας ότι «η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων φτάνει στο σημείο άρνησης και της απλής λογικής. Εκείνο το οποίο είπα και εννοώ είναι το αυτονόητο, ότι υπάρχουν διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά των φύλων, ότι το αρσενικό έχει συνήθως σημαντικότερη σωματική δύναμη, άρα είναι πιο επικίνδυνο στην επιθετικότητα του από το θηλυκό».
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως είναι καθόλα φοβερό. Η πολιτική ορθότητα των ημερών μας, δικαιώματα επι δικαιωμάτων, δικαιώματα και κόντρα δικαιώματα, έναν αποδέκτη δεν έχει, ένας αποδέκτης αποσιωπείται και απαξιώνεται συνεχώς. Από πειθήνιος σκλάβος, ως σεξ toy, μηχανή αναπαραγωγής και καθρέφτης όλων των ταμπού των ιδεολογικοθρησκοληπτικών φαντασιώσεων των κοινωνιών απ´αρχης συγκρότησης τους. Τίποτε δεν έχει αλλάξει στα 10-15000 χρόνια ιστορίας, η πιο αγκιστρωμένη σε στερεότυπα ιδεοληψία της ανθρωπότητας, είναι η υποβάθμιση, καταπίεση, εξοβελισμός του μισού πληθυσμού της γης. Ακόμη και οι λοατκι+++, δεν ξέρω τι να πω, άντρες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, παρένθετες χρησιμοποιούν, δανεικές μήτρες χρησιμοποιούν, για να τεκνοποιούν, θέλουν να οικειοποιηθούν ακόμη και τα χαρακτηριστικά του γυναικείου φύλου, χωρίς όμως προς θεού να γίνουν γυναίκες.
    Λέμε ότι το αντρικό φύλο θα εκλείψει. Εγώ άλλο βλέπω. Το γυναικείο θα εκλείψει, οι περισσότεροι άντρες θα αξιοποιήσουν όλες τις διαστροφές της ανθρωπότητας για να επιβιώσουν, θα ανακαλύψουν όλες τις παρένθετες μήτρες χωρίς φυσική παρουσία θηλυκού ανθρώπου. Δύστοπικό, μπορεί. Όμως, δεν είναι περίεργο;;; Ακόμη και οι λοατκοι όσα + θέλετε βάζετε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άντρες.

  2. Και ας του πούμε του τύπου…. Προφανώς δεν έχει μεγαλώσει ούτε ένα ζώο στην ζωή του…. Κανένα είδος του ζωικού Βασίλειου (πλην του ανθρώπου φυσικά), δεν επιτίθεται στο θηλυκό γένος. Κανένα. Ίσα ίσα το αντίθετο. Η κοινωνική διαστρέβλωση του ανθρώπου το κάνει αυτό. Άρα δεν είναι θέμα δύναμης, θάμα συνειδητοποίησης της συμμετοχής στην διαιώνιση είναι. Ακόμη και από τα «άλογα» ζώα.
    Το ποσό έλλογος είναι ο άνθρωπος είναι το ζητούμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα