Σπάνια συνάντηση: Οι 5 εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ μαζί στη σκηνή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΤΡΑΜΠΠέντε πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ μαζί στη σκηνή

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκαν στη σκηνή εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τους τυφώνες σε Τέξας, Φλόριντα, Πουέρτο Ρίκο και Αμερικανικές Παρθένους Νήσους.

Στη συναυλία στο Τέξας- στην οποία μετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Lady Gaga- οι πέντε πρώην πρόεδροι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα. «Παρών» κατά κάποιο τρόπο ήταν και ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκε το δίλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του σημερινού ηγέτη των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Από τα βάθη της καρδιάς: η έκκληση μια ενωμένης Αμερικής» συγκεντρώθηκαν πάνω από 31 εκατ. δολάρια, από 80.000 δωρητές. Ανάμεσά τους και η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει για τον σκοπό 1 εκατ. δολάρια.

«Ως πρώην πρόεδροι, θέλαμε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας να αρχίσουν να ανακάμπτουν», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Οι άνθρωποι εδώ έχουν πληγωθεί, αλλά όπως είπε ένας Τεξανός: στο Τέξας υπάρχει περισσότερη αγάπη από νερό», είπε από την πλευρά του ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

«Ας δουλέψουμε όλοι μαζί και κάνουμε την Αμερική μια ακόμη πιο μεγάλη χώρα φιλάνθρωπων», ήταν η έκκληση του Τζίμι Κάρτερ.

Φωτογραφίες: AP

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα