Σεβαστείτε τα πληρώματα των πολεμικών μας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Οι Ελληνες στρατιώτες δεν πολεμούν επειδή μισούν αυτούς που έχουν μπροστά τους. Πολεμούν επειδή αγαπούν αυτούς που έχουν πίσω τους! Gio"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΓΕΛΗΣ

Το Πολεμικό Ναυτικό κάνει αυτό που πρέπει. Δεν στέλνει απλά “μηνύματα”… αλλά διακόπτει τις έρευνες, διακόπτει πορείες και άλλα πολλά που δεν λέγονται…. Είναι μια κανονική πολεμική επιχείρηση!

Καλό θα ήταν οι “ειδικοί” που κάνουν διάφορα καυστικά – ειρωνικά σχόλια από το σπίτι ή τις διακοπές σας για όλους τους στρατευσίμους, να κάνετε τον κόπο και να μπείτε για λίγο στην θέση τους….
Φανταστείτε πως είστε Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων. Αφήσατε την οικογένειά σας ενώ είστε σε διακοπές, μετά από ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο, για να παρουσιαστείτε στην Μονάδα σας άρον-άρον. Δεν μιλάτε με την οικογένεια, δεν μιλάτε με γνωστούς και φίλους και απλά, μιλάτε με άλλους συναδέλφους μέσω ασφαλούς γραμμής και εμψυχώνετε ο ένας τον άλλον. Το ηθικό είναι στα ύψη, αισθάνεστε σαν μέρος μιας τεράστιας γροθιάς που θα συντρίψει κάθε εισβολέα. Όλη σας η ζωή, όλο σας το είναι, όλη η ιστορία της Ελλάδας, η περηφάνια για την Ιστορία του Έθνους και φουσκώνει το στήθος σας. Βλέπετε δίπλα σας τους άλλους συναδέλφους, και λέτε “πάμε τώρα γερά!”.
Και κάπου, ανοίγετε το κινητό για να δείτε μέσω 4G τι συμβαίνει στην χώρα, στην κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, τι έχει “διαρρεύσει” στον Τύπο και βλέπετε σε αρκετά sites, πως οι τούρκοι κάνουν έρευνες, πως έχουμε “κιοτέψει”, πως χάνουμε, πως κάναμε πίσω, πως δώσαμε γιατί είμαστε “κότες” και άλλα τέτοια υπέροχα.
Που θα ήταν το ηθικό σας; Με τι ψυχή θα προχωρούσατε;
Γι αυτό, όποιος θέλει να κάνει κριτική, ας την κάνει εκ των υστέρων. Τώρα, μπορεί να έχει σημαντική αρνητική επίπτωση στο ηθικό των Στελεχών που αυτή την στιγμή είναι για τρίτο 24ωρο επί ποδός πολέμου….
(και δεν ισχύουν αυτά μόνο για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού!)
Επίσης, σκεφτείτε λίγο, τι ικανοποίηση και τροφή για αρνητικά σχόλια δίνετε στους απέναντι και όχι μόνο…..

ΑΥΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟ

Σεβαστείτε τα πληρώματα των πολεμικών μας που θαλασσοδέρνονται σε κατάσταση “εμπλοκής” αντί να διακοπάρουν και να φουμάρουν στους καφενέδες .
Σεβαστείτε τους πιλότους μας που 15 μέρες τώρα ιδρώνουν στα “τολ” μέσα στα “φορτωμένα” αεροπλάνα τους .
Σεβαστείτε τους ακρίτες μας που 15 μέρες περιμένουν με το δάκτυλο στην σκανδάλη

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα