Σάββας Πεταλάς: Η ευλογιά των πιθήκων στην Ελλάδα μολύνει μόνο την υγιή δημοσιογραφία.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Σάββα Πεταλά*

Στις ΗΠΑ όλα τα μέσα συμπεριλαμβανομένου του συστημικού CNN αναμεταδίδουν ότι  ο υπεύθυνος εκστρατείας της κυρίας κ Hillary ή Kill-ary Clinton ισχυρίστηκε σε δίκη ότι αυτή ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τη διαρροή ψευδών ειδήσεων σε δημοσιογράφους, αλλά δεν γνωρίζει ποιος ενέκρινε τις διαρροές στο FBI που έγιναν από δικηγόρο του επιτελείου λίγο πριν τις εκλογές του 2016 για δήθεν στενούς δεσμούς του υποψηφίου της κ Donald Trump  με την κορυφαία ρωσική τράπεζα Alfa.

Επιπρόσθετα αποκάλυψε ότι ο ίδιος πίστευε διαρκώς ότι επρόκειτο για μία θεωρεία χαμηλής αξιοπιστίας.  Στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο  ούτε ένα συστημικό μέσο αναπαρήγαγε την είδηση. Τα κανάλια της λίστας πέτσα, οι εφοπλιστές ιδιοκτήτες των καναλιών που μεταφέρουν σιωπηρά το αιματοβαμενο πετρέλαιο του Πούτιν, όπως έλεγαν αρχικά για να δικαιολογήσουν τις σκληρές κυρώσεις,  οι δημοσιογράφοι των καναλιών  και η κ Σία Κοσιώνη έκριναν ότι πρέπει να αναμεταδίδουν την είδηση για την ευλογιά των πιθήκων. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτά και με αυτά η επιστροφή των Ρεπουμπλικάνων ακόμα και του ίδιου του  κ Trump το 2024 είναι πολύ πιθανή και το εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν επιδιώκει να έχει καλές σχέσεις με το σύνολο των ΗΠΑ, δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους.

Συνομιλούν μόνον με μέρος από τους  δημοκρατικούς των λοατκι, της αντιρωσικής υστερίας, της εικονικής οικονομίας των χρηματιστών , του Σόρος κτλ Και αν ο “άξεστος” Τραμπ-ακουλας όπως τον θεωρούν τα μέλη της αθηναϊκής ψευδοελίτ  ξαναβγεί,  τι θα λέτε τότε; Και καλά εσείς έχετε δουλίτσες και κοινά συμφέροντα με τμήμα των δημοκρατικών,  η Ελλάδα δεν πρέπει να τηρεί ισορροπίες με το σύνολο των κέντρων εξουσίας των ΗΠΑ; Σε τι θα έβλαπτε μία απλή αναμετάδοση της είδησης χωρίς καν σχολιασμό; Τόσο πολύ ταυτίζονται με τον κ Μπάιντεν που με την πολιτική του έσωσε δουλειές στους πλοιοκτήτες μεταφοράς LNG?

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα