«Κάθονταν σαν κούτσουρο και δεν κουνιόνταν»

Σε κανέναν δεν του αρέσει να δουλεύει, πόσο μάλλον σε μία τόσο «βρώμικη» δουλειά λέει η πρώην σταρ του Playboy και του «Girls Next Door», Χόλι Μάντισον.

Το 42χρονο, σήμερα «κουνελάκι» αποκάλυψε ότι οι περισσότερες κοπέλες στην έπαυλη ένιωθαν ότι το σεξ με τον Χιου Χέφνερ ήταν μια «αγγαρεία» που προσπάθησαν να αποφύγουν «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Η Μάντισον μαζί με την 48χρονη  Μπρίτζετ Μάρκουαρντ, ξεκίνησαν ένα νέο podcast, το «Girls Next Level», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, στο οποίο αναφέρουν τις «πιπεράτες» λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης του Playboy

Οι δύο «σεξοβόμβες» ζούσαν στο σπίτι του Χιου Χέφνερ, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και ήταν συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως δύο από τις «βασικές» φίλες του. Στο πρώτο επεισόδιο του podcast, η Μάντισον μιλάει ανοιχτά για τη «σχέση» της με τον playboy, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 91 ετών, το 2017.

«Συγγνώμη που έσκασα τη φούσκα», ισχυρίστηκε η Μάντισον, η οποία έβγαινε με τον Χέφνερ από το 2001 έως το 2008. «Το σκεφτήκαμε σαν μια αγγαρεία που έπρεπε να κάνουμε αλλιώς θα μας διώξουν από το σπίτι», εξήγησε. «Όλες ήθελαν να το κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα» πρόσθεσε.

Επίσης είπε πως ο διάσημος σεξουαλικός ηλικιωμένος συχνά δεν κουνιόταν κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Δεν κουνιόταν. Καθόταν στη μέση του κρεβατιού σαν κούτσουρο», περιέγραψε η Μάντισον. «Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο ντροπιαστική ήταν όλη αυτή η… ρουτίνα. Ειδικά, όταν τελειώναμε και συναντιόμασταν με άλλες γυναίκες της έπαυλης, όπου υπήρχαν και διαπληκτισμοί μεταξύ μας».

«Είσαι γυμνή και κάνεις σεξ μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων που σε μισούν και τους ακούς να μιλούν για σένα άσχημα, όσο κάνεις σεξ . Ήταν απλώς κόλαση».

Από την πλευρά της η Μάρκουαρντ, η οποία έβγαινε με τον Χιου Χέφνερ από το 2002 έως το 2009, μοιράστηκε και αυτή κάποιες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια για το τι φέρεται να γινόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του μεγιστάνα. «Σοκαρίστηκα με το πόσο ακατάστατο ήταν», αποκάλυψε. «Μπήκαμε μέσα και ήταν απλώς ένα χάλι εκεί μέσα. Τα φώτα ήταν σβηστά και υπήρχαν δύο γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης που έπαιζαν πορνό… Υπάρχουν τόσα σκουπίδια.

«Μετά μπαίνεις “στο δωμάτιό του” και υπάρχουν δονητές σε όλο το κρεβάτι», συνέχισε. Η σταρ αποκάλυψε επίσης την τραυματική εμπειρία που ένιωσε όταν πιέστηκε να συμμετάσχει σε ένα όργιο με τον Χέφνερ και άλλα «κουνελάκια». «Θυμάμαι ότι ένιωθα τόσο χυδαία και τόσο χρησιμοποιημένη» είπε.

Σύμφωνα με το nypost, Οι ισχυρισμοί για τα όσα απαίσια και τραυματικά βίωναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του υπνοδωματίου του Playboy Mansion, στο απόγειο της δημοτικότητάς του, έχουν αποκαλυφθεί από το ντεμπούτο του Ιανουαρίου του ντοκιμαντέρ A&E 10 μερών «The Secret Life of Playboy».

 

https://www.pronews.gr/lifestyle/proin-kounelaki-tou-playboy-apokalyptei-pos-itan-to-me-ton-xiou-xefner-aidiastiko-kai-aggareia/