Παρέμβαση Καμμένου για τους 7 προκλητικούς Αλβανούς στον Ελληνικό Στρατό, εντολή για βαριές καμπάνες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ ο υπουργός απουσίαζε, το ΓΕΣ είχε βγάλει απαράδεκτη ανακοίνωση με την οποία προανήγγειλε ποινές-«χάδι» για τους 7 νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής

Εντολή για να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές για τους οπλίτες που φωτογραφήθηκαν κάνοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Οι επτά οπλίτες του Ελληνικού Στρατού φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού -σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού- μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου!

Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήταν στις ΗΠΑ με αφορμή την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, οι υπεύθυνοι του ΓΕΣ ανέφεραν απλώς ότι θα διερευνηθούν διοικητικές ευθύνες και ότι η πρωτάκουστη ενέργεια των επτά νεοσύλλεκτων θα ληφθεί υπόψη όταν θα τους αποδοθούν οι ειδικότητες και θα αποφασιστεί σε ποιες μονάδες θα μετατεθούν. Ωστόσο ο κ. Καμμένος αμέσως μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ενημερώθηκε για το θέμα και ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα.

Η φωτογραφία με τους επτά οπλίτες αναρτήθηκε στο facebook το Σάββατο κι έπειτα από έρευνα των αρμόδιων στρατιωτικών υπηρεσιών πιστοποιήθηκε ότι πρόκειται για νεοσύλλεκτους που ακόμη δεν έχουν ορκιστεί. Η ορκωμοσία τους θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τον κανονισμό οι ποινές θα μπορούν να τους επιβληθούν αφού θα έχουν ορκιστεί. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, το ΓΕΣ σχεδιάζει να τοποθετήσει καθέναν από τους 7 οπλίτες σε διαφορετική μονάδα ώστε να μην είναι μαζί.

Οι υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών εξέτασαν μήπως η φωτογραφία ήταν παλαιά ή επρόκειτο για προϊόν μοντάζ. Από τον περιβάλλοντα χώρο κατάλαβαν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου που όλη την προηγούμενη εβδομάδα γινόταν κατάταξη και έτσι εντοπίστηκαν οι στρατιώτες που κατατάχθηκαν μόλις προσφάτως ενώ από τα ονοματεπώνυμά τους εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για νεαρούς αλβανικής καταγωγής.

http://www.himara.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα