Ο Ράμα, όχι ο καιρός, εμπόδισε την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χειμάρρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε τα Τίρανα να βάζουν… στοπ στην επίσκεψή του στους μειονοτικούς Δήμους της Αλβανίας.
Ο Ράμα, όχι ο καιρός, εμπόδισε την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χειμάρρα

Eurokinissi

Σπύρος Σιδέρης

16:36 – 06/12/2022
Τελευταία ενημέρωση: 16:38 – 06/12/2022
Ένα ηχηρό στοπ έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αλβανό ομόλογο του για την περιοδεία που είχε ανακοινώσει στους μειονοτικούς Δήμους της Αλβανίας.

Το απαγορευτικό το έλαβε το Μαξίμου το βράδυ της Δευτέρας προκαλώντας ταραχή. Το πρωί η απαγόρευση έγινε για το Γραφείο Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού κακοκαιρία, ενώ στην πραγματικότητα ο καιρός αύριο στην περιοχή θα είναι σχετικά καλός.

Στην προσπάθεια να πάει οδικώς στη ΧειμάρραΛειβαδιά και Δερβιτσάνη, καθώς δεν διασφάλιζαν οι Αλβανικές αρχές την ασφάλεια με συνοδευτικά.

Την Τρίτη είδε το φως της δημοσιότητας συνέντευξη που έδωσε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην Euractiv όπου δήλωνε ότι η Ελλάδα εξαπάτησε για να ενταχθεί στην ΕΕ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis δεν είχε κατονομάσει κάποια χώρα στην απάντηση του, κι όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να δώσει κάποια παραδείγματα από χώρες, αυτός είπε η Ελλάδα, γελώντας.

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι μια διαδικασία που βασίζεται σε άτομα και αξίες. Πρέπει να κάνουμε τις ‘ασκήσεις μας στο σπίτι’, δεν πρόκειται για εξετάσεις που μπορείς να εξαπατήσεις. Ακόμη, και αν οι καθηγητές έχουν μεγάλη διάθεση να σε βοηθήσουν να περάσεις […] είναι προς το συμφέρον σου να περάσεις το διαγώνισμα σωστά», δήλωσε ο Ράμα στη συνέντευξη του στην Euractiv.

«Και επειδή είναι για το καλό μας», είπε, «πρέπει να έχουμε θεσμούς που λειτουργούν», συνέχισε.

Για να προσθέσει πως «Όχι όπως έκαναν κάποιες χώρες στο παρελθόν, όπως μια γειτονική χώρα, η Ελλάδα για παράδειγμα, που εξαπάτησε πολύ. Πήρε χρήματα από την Ευρώπη, πέρασε μια περίοδο χλιδής και μετά κατέληξε πολύ άσχημα».

Πάντως, το κλίμα στην ελληνική αντιπροσωπεία στα Τίρανα δεν είναι ιδιαίτερα καλό, αφού όταν ρωτήθηκε μέλος της αντιπροσωπείας από Αλβανούς δημοσιογράφους αν ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη τύπου, αυτό είπε εκνευρισμένος, καμιά συνέντευξη τύπου, καμιά ερώτηση.

Η συνάντηση με τον Έντι Ράμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Αλβανός Πρωθυπουργός διακρίνεται για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και δεν αποκλείεται να έχουμε και ένα δεύτερο επεισόδιο μετά το χτεσινοβραδινό.

ieidiseis.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον έχουν πάρει άπαντες στο ψιλό τον ψηλό και άμυαλο (κατα την συνήθη λαϊκή ρήση).

    6 Δεκεμβρίου 1940 ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα και ο Μητσοτάκης δεν πάει Δερβιτσάνη “λόγω καιρού”!

    Από θαύμα γλίτωσε ο Κυριάκος στην Αλβανία!

    Έπρεπον ημίν τοιούτοι αρχιερείς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα