Ο πλούτος της Κίνας δεν άλλαξε την νοοτροπία του ΚΚΚ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

της Ευμορφίας Δημητρακοπούλου

Ο κόσμος ενώπιον ενός νέου κύματος της πανδημίας, καθώς ο Covid-19 έχει μολύνει περισσότερα από 64 εκατ. ανθρώπους και σκότωσε σχεδόν 1,5 εκατ. παγκοσμίως από τις αρχές Φεβρουαρίου. Αργότερα θα διαπιστωθούν οι συνέπειες στους μολυσμένους αναρρώσαντες, ασυμπτωματικούς, ενώ είναι άγνωστο αν όσοι εμβολιαστούν θα μεταδίδουν τον ιό σε άλλους. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την καταστροφή των οικονομιών, για τις ανθρώπινες ζωές, για τον πόνο όσων έχασαν αγαπημένους; Για “ψύλλου πήδημα” πολιτικές ηγεσίες επιβάλλουν κυρώσεις εκεί όπου δεν έχουν αρμοδιότητα. Τώρα σιωπούν. Ποιος θα πληρώσει αυτόν τον λογαριασμό; Σε έναν πόλεμο 1,5 νεκροί άμαχοι συνιστούν έγκλημα πολέμου.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λοιδορούσαν τον πρόεδρο Τράμπ, διότι αναφερόταν σε κινεζικό ιό. Τι παραπάνω γνωρίζουν οι φωστήρες; Έπεσε από τον ουρανό, τον έφεραν εξωγήινοι; Φταίει το νερό της Ελλάδος, το αγίασμα της Λούρδης; Ψάχνουν κάτι να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους, που διαφορετικά λέγεται διαπλοκή.

Είναι τεράστια τα συμφέροντα συγκεκριμένων ελίτ σε ΗΠΑ και Ευρώπη με πρώτη την Γερμανία, που επεξεργάζονται την “επιχείρηση κλιματική αλλαγή” και η οποία θα υλοποιηθεί με κινεζική συνδρομή. Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προ ημερών ξαναβρήκε τον ρόλο του. Να σώσει την ανθρωπότητα από τον «αυτοκτονικό πόλεμο στον φυσικό κόσμο και σε ένα χρόνο να δημιουργήσει την Παγκόσμια Συμμαχία για την μείωση των εκπομπών άνθρακα στο μηδέν έως το 2050»! Τρομακτικά συγκινητικό. Όλοι ποιούν την νήσσα για την Κίνα.

Η Αυστραλία βρέθηκε στην εμπροσθοφυλακή της αντίστασης. Πρώτη απαγόρευσε την τεχνολογία 5G της Huawei, πέρασε νόμους για ξένες παρεμβάσεις προς περιορισμό της κινεζικής επιρροής και την άνοιξη τόλμησε να ζητήσει διεθνή έρευνα για την προέλευση του κορωναϊού. Το Πεκίνο έχει απεκδυθεί το μειλίχιο χαμόγελο, κάνει προβολή ισχύος και σύντομα όλοι θα αντιληφθούν τι σημαίνει επιθετικότητα. Κήρυξε δασμολογικό πόλεμο στην Αυστραλία, αυξάνοντας τον φόρο σε άνθρακα,  βαμβάκι, κρέας και στο κρασί έως 212%. Ο πρωθυπουργός Morrison υφίσταται εκφοβισμό από τους καπιταλιστές κομμουνιστές για να σιωπήσει, να μην υποκινήσει μια δυτική συναίνεση για την Ταϊβάν, την θάλασσα της Ν. Κίνας, γιατί αρνείται την εξαγορά αυστραλιανών γεωργικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων από κινέζους.

Ο κομματικός οδηγός “εκπαίδευσης” του 1920, συνταχθείς από τον Μοσχοβίτικο τομέα του ΚΚΚ, ανέφερε [αρθ.20]: «Δεν πρέπει να ξεχνούμε να διασπείρουμε προπαγάνδα κάθε φορά που γράφουμε – η προπαγάνδα είναι το ελάχιστο καθήκον κάθε κομμουνιστή». Από το 1921 άρχισαν με τον Maring, τον Borodin τη διπροσωπία του Wang Jingwei, την απάτη του Zhong-shan. Εν έτη 2020 η κινεζική προπαγάνδα ξεδιπλώθηκε, με μια απίστευτη προβοκάτσια. Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ  Zhao Lijian, ανάρτησε στο Twitter μια κατασκευασμένη εικόνα που έδειχνε έναν Αυστραλό στρατιώτη με ένα μαχαίρι στο λαιμό ενός παιδιού από το Αφγανιστάν. Απόλυτη χυδαιότητα, την οποία αμέσως προσάρμοσαν τα ρωσικά ΜΜΕ, μιλώντας για εγκλήματα της Δύσης στο Αφγανιστάν. Είναι μόνο η αρχή και ελάχιστο δείγμα όσων έπονται.

Ευμορφία Δημητρακοπούλου

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα