Ο Ν.Δένδιας προσκάλεσε τον Β.Πούτιν να επισκεφτεί την Αθήνα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναθέρμανσης των ελληνορωσικών σχέσεων, ο ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας απηύθυνε πρόσκληση σε Σ.Λαβρόφ και Β.Πούτιν να επισκεφτούν την Αθήνα για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης.

Πρόσκληση προς τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, προκειμένου να παραστούν στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, διεβίβασε, στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς.

«Προσκαλέσαμε τον πρόεδρο Πούτιν και τον υπουργό Λαβρόφ να επισκεφθούν τη χώρα μας στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Ο κ. Λαβρόφ αποδέχθηκε την πρόσκληση της ελληνικής πλευράς να επισκεφθεί τη χώρα μας και η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί μέσω των διπλωματικών καναλιών», είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/819504_o-ndendias-proskalese-ton-vpoytin-na-episkeftei-tin-athina-gia-ta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα