Ο Ερντογάν αφήνει υπόνοιες ότι το καλοκαίρι «μπορεί να μην είναι και τόσο ήρεμο» και κατηγορεί τον Μητσοτάκη για υπαναχώρηση «στις συμφωνίες που έκαναν».

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ευθεία επίθεση κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στην Άγκυρα, μετά την βάναυσα προκλητική επίσκεψή του στην Βόρεια κατεχόμενη Κύπρο.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι δήθεν «δεν τήρησε τις συμφωνίες που έκαναν κατά την τελευταία συνάντησή τους στις Βρυξέλλες» και απείλησε εμμέσως ότι «το καλοκαίρι μπορεί και να μην είναι τόσο ήπιο».

Αναλυτικότερα το πλήρες ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, κατά την επιστροφή του από το ψευδοκράτος έχει ως εξής:

Επιστρέφοντας στην Άγκυρα από τα Κατεχόμενα, μίλησε σε δημοσιογράφους και άφησε υπόνοιες ότι το καλοκαίρι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μπορεί να μην είναι τόσο ήρεμο. Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες και στη συμφωνία που είχαν να συνομιλούν οι σύμβουλοί τους.

“Ας βάλουμε τους συμβούλους μας να συναντηθούν είπαμε. Να μας φέρουν τα αποτελέσματα και να συναντηθούμε μετά, να φέρουμε και εμείς αποτελέσματα. “Είμαστε σύμφωνοι; Ναι, σύμφωνοι”. Όμως δεν πέρασε ένας μήνας αμέσως μετά από τη συνάντησή μας, πας (εννοώντας τον κ. Μητσοτάκη) και συγκεντρώνεις όλους τους εχθρούς της Τουρκίας στις ΗΠΑ. Προσπάθησε δήθεν να μας κάνει επίδειξη ισχύος μαζί τους και από την άλλη δηλώνει πως φέτος η χρονιά θα περάσει καλά” είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια ώρα οι Τουρκοκύπριοι δηλώνουν ότι η Αμμόχωστος είναι τουρκοκυπριακό έδαφος και ο Ερνταγάν ευχήθηκε δημόσια, Τούρκοι επενδυτές να αγοράσουν τα ακίνητα στην Αμμόχωστο.

https://europost.gr/o-erntogan-afinei-yponoies-oti-to-kalokairi-mporei-na-min/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα