Ο γκουρού της αντιγήρανσης αποκαλύπτει τη μυστική τροφή για να παραμείνει νέος -Το γλυκό που τρώει καθημερινά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο γκουρού της αντιγήρανσης αποκαλύπτει το μυστικό συστατικό για να παραμείνει νέος
23/04/2024  10:15
Ο γκουρού της αντιγήρανσης Bryan Johnson μοιράζεται το συστατικό που τρώει καθημερινά και το οποίο τον βοηθά στην προσπάθειά του να παραμείνει νέος.

Ο εκατομμυριούχος, ο οποίος έχει αφιερώσει χρόνο, κόπο και πολύ χρήμα στον αγώνα του να μη γεράσει ποτέ, μοιράστηκε ένα από τα συστατικά που καταναλώνει καθημερινά για να διατηρείται νέος.

Ο 46χρονος Τζόνσον λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια τρώει σοκολάτα, για να ενισχύσει την προσπάθειά του να ξεγελάσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε» αναφέρει ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει σχεδόν τις 500 χιλιάδες προβολές από τότε που δημοσιεύθηκε.

 

Η σοκολάτα είναι το συστατικό αντιγήρανσης του Τζόνσον
Ωστόσο, ο Τζόνσον δεν καταβροχθίζει oποιεσδήποτε σοκολάτες. Κατ’ αρχάς, παραθέτει έναν μακρύ κατάλογο με τα οφέλη που έχει το κακάο στον οργανισμό και υποστηρίζει ότι η κατανάλωση μιας υγιούς ποσότητας κακάο καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, τις καθημερινές επιτελικές δραστηριότητες, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.

Ωστόσο, ο Καλιφορνέζος μεγιστάνας τόνισε ότι δεν είναι όλα τα κακάο των σούπερ μάρκετ «υψηλής ποιότητας».

«Αν ψάχνετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας κακάο, θέλετε να αναζητήσετε διάφορα πράγματα», εξηγεί ο Τζόνσον, επισημαίνοντας ότι ο πελάτης πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσει σοκολάτες με καθαρό κακάο, να ελέγξει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα -τα οποία σε μεγάλη ποσότητα κάνουν κακό- και να έχουν υψηλό αριθμό φλαβονοειδών.

Η εταιρεία του Μπράιαν Τζόνσον, η Blueprint, πουλάει κακάο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, η ομάδα του «έψαξε σε όλο τον κόσμο» και το «δοκίμασε» για να βρει το πιο υγιεινό διαθέσιμο.

«Υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι αν τα τρόφιμα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ μας, τότε με κάποιον τρόπο έχουν περάσει από κάποια διαδικασία που διασφαλίζει ότι είναι ασφαλή. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια», υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, παρουσιάζει μερικές απλές συνταγές, στις οποίες ενσωματώνει το κακάο.

Οι συνταγές με κακάο
Αναμειγνύοντας το κακάο με λίγη «καρυδάτη πουτίγκα», ο μεγιστάνας της τεχνολογίας χαρακτηρίζει τη συνταγή πολύ νόστιμη. Επίσης, έβαλε λίγη από τη σκόνη κακάο πάνω από μερικά «σούπερ λαχανικά» -που δεν του άρεσαν-, αλλά στη συνέχεια την ανακάτεψε με κάποιο καρυδοβούτυρο, το οποίο, όπως είπε, είχε γεύση «υγιεινής Nutella». Ανακάτεψε ακόμη και λίγο από το κακάο με καφέ.

Ο Johnson έχει κερδίσει τεράστια προσοχή τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων -και κάποιοι θα έλεγαν ανορθόδοξων- μεθόδων του στην προσπάθειά του να ζήσει για πάντα, ενώ ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πρότζεκτ για να αντιστρέψει την ηλικία του, τα οποία ονομάζει «Project Blueprint».

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι νίκησε τόσο τη φαλάκρα όσο και το γκριζάρισμα των μαλλιών του, χρησιμοποιώντας κάποιες μοναδικές μεθόδους, παρότι, όπως σημείωσε, θα έπρεπε «γενετικά» να είναι φαλακρός, πλέον.

«Η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας είναι πριν αρχίσετε να τα χάνετε» επέμεινε ο Τζόνσον, λέγοντας στους ακολούθους του που βρίσκονται στα 20 τους να λάβουν προληπτικά μέτρα, πριν αρχίσουν να αραιώνουν ή να πέφτουν.

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα