Νέα πρόκληση από τους Τούρκους της Φενερμπαχτσέ: Σήκωσαν 2 πανό που έγραφαν «Διαλύστε τους Έλληνες» & «Ιστανμπούλ από το 1453»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Είχε προηγηθεί η τουρκική «επίθεση» κατά της ομάδας του Παναθηναϊκού και του προπονητή της Εργκίν Αταμάν

Μία άκρως προκλητική συμπεριφορά επιδεικνύουν οι Τούρκοι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ οι οποίοι «ανέβασαν» φωτογραφία στα social media έξω από την Uber Arena, στο Βερολίνο όπου θα διεξαχθεί το «Final Four» της Euroleague, στην οποία απεικονίζονται να έχουν σηκώσει ένα πανό που αναγράφει έχοντας σβησμένη τη λέξη «Κωνσταντινούπολη», «Ιστανμπούλ από το 1453».

Μαζί είχαν και ένα πανό με τη μορφή του Μωάμεθ, το οποίο αναφέρει «Ας διαλύσουμε τους Έλληνες στο Βερολίνο»!

Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί οργανωμένα επεισόδια από τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ κατά της αποστολής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και του προπονητή της Εργκίν Αταμάν.

Χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ να έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και να βρίζουν τον Αταμάν! 

Ειδικότερα μερίδα οπαδών της Φενερμπαχτσέ, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ, τον οποίο συγκράτησαν οι συμπαίκτες του.

https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/final-four-2024-tourkoi-opadoi-sikosan-proklitiko-pano-gia-tin-konstantinoupoli-ekso-apo-to-gipedo/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έλεγε κανείς ότι αυτά είναι λόγια τού όχλου -και όντως είναι-, ας μην δίδομε σημασία. Όμως, ο όχλος από κάπου φανατίζεται και σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει (μόνο ή κυρίως) από το ποδοσφαιρικό σωματείο στο οποίο ανήκει. Προσπαθούν κάποιοι να μάς πείσουν ότι οι λαοί δεν έχουν διαφορές μεταξύ των και ότι είμαστε “εγώ Χριστό κι εσύ Αλλάχ, κι οι δυο μας, όμως, αχ και βαχ” και παρόμοιες ανοησίες. Όχι δεν είναι έτσι. Οι Τούρκοι έχουν φανατιστεί και μισούν τούς Έλληνες, όσο και οι Αλβανοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα