Κοιτάξτε υπουργό Εξωτερικών χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ… Φωτογραφίζεται σαν χάνος μπροστά στο απαράδεκτο σύνθημα “Γ….ται το Ισραήλ, ο Καπιταλισμός και το ΝΑΤΟ”!!!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Έσπερ Μπαρθ Άιντε είναι πολύ γνωστός στον Ελληνισμό. Ως απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, προσπάθησε να θέσει την Κύπρο κάτω από τη σφαίρα επιρροής της κατοχικής Τουρκίας και να καταλύσει το Κυπριακό Κράτος.

Απέτυχε οικτρά και έφυγε από το νησί ταπεινωμένος και αποτυχημένος. Όμως, τα διεθνή τσιράκια δεν χάνονται ποτέ.

Αφού κατηγόρησε τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων στο Κραν Μοντανά, που τίναξε στον αέρα ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έκανε διεθνή εκστρατεία υπέρ της κατοχικής χώρας και εναντίον της Κύπρου.

Και επιβραβεύθηκε με τη θέση του υπουργού Εξωτερικών της Νορβηγίας!!! Και ενώ πρόκειται για ένα αποτυχημένο διπλωμάτη…

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, τον δείχνει με την Mona Osman, κόρη του καταδικασμένου τρομοκράτη Abu Zayed, η οποία κρατά πανό που γράφει:

“Γαμιέται το Ισραήλ, ο Καπιταλισμός και το ΝΑΤΟ”.

Θυμίζουμε ότι ο Abu Zayed, σκότωσε 6 Εβραίους και τραυμάτισε άλλους 22, σε επίθεση σε εστιατόριο στο Παρίσι.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας, Έσπερ Μπαρθ Έιντε σε συνέδριο για την ειρήνη και την ασφάλεια. Φωτογραφία Ministry of Foreign Affairs and Int’l Cooperation, @RwandaMFA

https://hellasjournal.com/2024/05/kitaxte-ipourgo-exoterikon-choras-melous-tou-nato-fotografizete-san-chanos-brosta-sto-aparadekto-sinthima-g-te-to-israil-o-kapitalismos-ke-to-nato/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα