Θράκη: Έντυσαν παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας στα χρώματα της τουρκικής σημαίας μέσα στο προξενείο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για να γιορτάσουν την «Ημέρα Εθνικής Κυριαρχίας και του Παιδιού» της Τουρκίας

Τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη με την προπαγάνδα της Άγκυρας μέσω του προξενείου της στην περιοχή, αποτυπώνονται στα όσα συνέβησαν στην «Ημέρα Εθνικής Κυριαρχίας και του Παιδιού» που γιορτάζει η Τουρκία.

Και κάποιοι στην Αθήνα μιλάνε για ελληνοτουρκική προσέγγιση και μειώσεις εξοπλισμών.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα και στα Γενικά Προξενεία της σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.

Στις εκδηλώσεις, εκτός από τις οικογένειες των υπαλλήλων της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου, βρέθηκαν και πολίτες. Μάλιστα στην Κομοτηνή παιδιά ντυμένα στα… ερυθρόλευκα, τα χρώματα δηλαδή της τουρκικής σημαίας, διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια στον κήπο του Γενικού Προξενείου.

«Η ευτυχία των παιδιών μας είναι το μέλλον της χώρας μας! Γιορτάσαμε την 23η Απριλίου την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού με το Γενικό Προξενείο μας και τις οικογένειες των Καθηγητών της Ποσόστωσης. Χαρούμενη αυτή τη μέρα, που χάρισε στα παιδιά του κόσμου ο Μέγας Ατατούρκ!» ήταν η ανακοίνωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/thraki-entysan-paidia-tis-mousoulmanikis-meionotitas-sta-xromata-tis-tourkikis-simaias-mesa-sto-prokseneio/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα