Ρούντι Ρινάλντι: η σφαγή στην Μόσχα και το «κόμμα του πολέμου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Ρούντι Ρινάλντι
Η ωμή σφαγή άμαχου πληθυσμού μέσα σε ένα θέατρο της Μόσχας με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες από μια ομάδα εκπαιδευμένων δολοφόνων, αποτελεί μια ακόμα πράξη που καταγράφεται αντικειμενικά στους σχεδιασμούς των εμπρηστών του πολέμου. Μια ομάδα από το Τατζικιστάν (όπως γίνεται γνωστό) στρατολογημένη από μυστικές υπηρεσίες των Ουκρανών και Δυτικών δυνάμεων, ανέλαβε την εκτέλεση της σφαγής κάτω από την επωνυμία του ΙΣΙΣ.
Το «κόμμα του πολέμου», δηλαδή οι ΗΠΑ (και τα δύο κόμματα του πολιτικού συστήματος, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι), η Ευρωπαϊκή Κομισιόν (μη εκλεγμένο όργανο που παίρνει σημαντικές αποφάσεις) και το Ισραήλ, κλιμακώνουν στα πολεμικά θέατρα ενέργειες και προβοκάτσιες για να συμπαρασύρουν δυνάμεις και καταστάσεις σε έναν κλιμακούμενο διαρκή πόλεμο που μπορεί να είναι ο προθάλαμος ενός διεθνούς πολέμου μεγάλης κλίμακας.
Εδώ και ένα μήνα οι ΝΑΤΟικές αρχές, ο Μακρόν και οι Αμερικανοί βγάζουν κραυγές για κλιμάκωση του πολέμου και αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία, και αμέσως μετά την επανεκλογή του Πούτιν με 87% στέλνουν και το μήνυμα της τρομοκρατικής σφαγής μέσα στην Μόσχα, προσπαθώντας να διαιωνίσουν το σπιράλ του πολέμου, σε μια στιγμή που στο πεδίο των μαχών φαίνονταν αρκετά κοντά η ήττα των Ουκρανών. Από Ρωσική πλευρά, πριν την σφαγή, είχε γίνει λόγος για «πόλεμο» στην Ουκρανία και είχε εγκαταλειφθεί ο όρος «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».
Η κλιμάκωση του πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης, όπως και η κλιμάκωσή του στην Μέση Ανατολή, συνιστούν μεγάλους κινδύνους για τους λαούς και τις χώρες όλου του κόσμου. Το «κόμμα του πολέμου» δεν έχει αναστολές. Πρέπει να καταγγελθεί και να απομονωθεί, πρέπει να αποτύχουν όλοι οι σχεδιασμοί του γιατί ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι στο κατώφλι μας.
Παράλληλα πρέπει να καταγγελθεί η ελληνική πλευρά που κάνει τα πάντα για να πολλαπλασιάσει τους εχθρούς της χώρας και να βάλει σε κίνδυνο την ίδια την Ελλάδα.
Ανακηρύσσει με εντολές ΝΑΤΟ και ΗΠΑ την Ρωσία ως εχθρό, ψηφίζει όλες τις κυρώσεις ενάντιά της, στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία, απαγορεύει την συμμετοχή των ρωσικών αρχών στους γιορτασμούς της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Κυρίως αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά, κάνει παραχωρήσεις στην Τουρκία και μετατρέπει την χώρα σε ορμητήριο ενάντια στη Ρωσία και την Παλαιστίνη.
Η στυγνή, δολοφονική, φασιστική σφαγή στην Μόσχα είναι ένα επεισόδιο στον πόλεμο αυτό και δείχνει ότι το «κόμμα του πολέμου» θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, ενάντια στην ειρήνη, ενάντια στην λογική, ενάντια στην ανάδυση ενός νέου πολυπολικού κόσμου.
*Απο την σελίδα του Ρούντι Ρινάλντι στο FB
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το τελευταίο που θα έκανα είναι (να κάνω) υποθέσεις, ως άλλος Sherlock, για να καταλήξω στο ποιος κρύβεται πίσω από την σφαγή στην Μόσχα. Μπορεί να διερωτηθεί κανείς cui bono (τις ωφελείται;) και πάνω σ’ αυτήν την βάση να κτίσει θεωρίες.

    Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, ως Έλληνα, είναι η παράγραφος

    “Ανακηρύσσει με εντολές ΝΑΤΟ και ΗΠΑ την Ρωσία ως εχθρό, ψηφίζει όλες τις κυρώσεις ενάντιά της, στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία, απαγορεύει την συμμετοχή των ρωσικών αρχών στους γιορτασμούς της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Κυρίως αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά, κάνει παραχωρήσεις στην Τουρκία και μετατρέπει την χώρα σε ορμητήριο ενάντια στη Ρωσία και την Παλαιστίνη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα