Ερμού: Αφγανός τοξικομανής έριξε γροθιά σε 20χρονη περαστική και την τραυμάτισε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ακόμη μία επίθεση καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ερμού, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, με θύμα μια κοπέλα 20 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha, λίγους μήνες μετά τη σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 22χρονης, ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε κοπέλα, γρονθοκοπώντας την στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Η νεαρή έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε, με υπαλλήλους καταστημάτων και τον λατερνατζή που βρισκόταν κοντά να τρέχουν ώστε να τη βοηθήσουν, ενώ ο σύντροφός της και ακόμη ένα ζευγάρι που ήταν μαζί κοιτούσαν σοκαρισμένοι.

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης -Δεν έκανε καταγγελία η κοπέλα
Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κι άρχισαν να αναζητούν τον δράστη της επίθεσης, έχοντας την περιγραφή του από τον λατερνατζή που είδε τι έγινε. Τελικά, τον βρήκαν ένα στενό πιο κάτω και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο δράστης, 24 ετών, αφγανικής καταγωγής, οδηγήθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, ενώ σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μετανάστη που είχε έρθει στη χώρα μας το 2016, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι τοξικομανής.

«Το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες»
Φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας χτυπάει άνθρωπο στην Ερμού, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρία, το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες.

«Η κοπέλα μετά το περιστατικό λιποθύμησε, την τραβήξαμε στην άκρη με τον σύντροφό της και της δώσαμε νερό. Αυτός το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες, είχε χτυπήσει ξανά ένα άτομο, τον έπιασαν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

“https://www.iefimerida.gr/ellada/epithesi-ermoy-allodapos-gronthokopise-neari”>Ερμού: Αφγανός τοξικομανής έριξε γροθιά σε 20χρονη περαστική και την τραυμάτισε [βίντεο] – iefimerida.gr</a></p>

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «Το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες»

    Τότε πώς βρίσκεται στην Ελλάδα; Γιατί δεν είχε τότε απελαθεί; Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζομε/ακούμε για αλλοδαπούς παραβάτες τού νόμου (κλέφτες, διακινητές ναρκωτικών κλπ., κλπ.), που είναι “γνώριμοι των Αρχών”, “έχουν συλληφθεί ξανά”, κι όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ελλάδα. Έχει γίνει ερώτηση ποτέ στούς αρμόδιους υπουργούς (εικάζω δικαιοσύνης και μετανάστευσης) γι αυτό;

    Οι αλλοδαποί εγκληματίες γιατί δεν απελαύνονται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα