Έμπειρη περί των Οίκων Ανοχής η κυβέρνηση.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Χθές ασχολήθηκα αρκετά με την Λιβύη και όταν μου ήρθε η είδηση με τους Οίκους ανοχής, δεν έδωσα σημασία. Θα είναι, είπα, τρολάκια που κάνουν πλάκα.
Σήμερα όχι μόνο βλέπω την είδηση σε όλα τα ΜΜΕ αλλά και αναλύσεις.
Απο τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει, πάντως, κατάλαβα πως ο συντάκτης της πρότασης θα είναι συχνός επισκέπτης των Οίκων αυτών και πως θα έθεσε το όριο των 15 λεπτών με βάση, προφανώς, τη δική του εμπειρία.
Αυτό θα πει τεχνοκρατική κυβέρνηση. Και στους Οίκους ανοχής εξειδικευμένη γνώση.
Περιμένουμε, τώρα, ρυθμίσεις για το τι θα κάνουμε σπίτι μας. Με μπούργκα και μάσκα, ή χωρίς.Μέχρι την έκδοση κυβερνητικής απόφασης συνιστώ αποχή. διαφορετικά θα πρόκειται περι κυβερνητικής υπονόμευσης.
Αν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης δεν έχουν το κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο, ας μου τηλεφωνήσουν να τους το στείλω

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως να ψάχναμε αν όλα αυτά περιλάμβάνονται αυτολεξεί σε Οδηγία της Ευρωπαικής Ενώσεως ,γιατί προ μηνός περίπου τα διαβάσαμε σε οδηγίες της Ολλανδίας ,ή, Γερμανίας και μήπως και όλα αυτά συντάχθηκαν με την συμμετοχή και των γυναικών ,που και αυτές θέλουν την επιβίωσή τους ;;;.
    Να μη δεχθούμε ,εν τέλει , ότι οι οίκοι ανοχής,είναι η βεβαιότερη πηγή μετάδοσης του κορωνο-ιού-και όχι μόνο -,χωρίς τις αναγκαίες προφυλάξεις και για τους φιλοξενούμενους και τους ενοίκους ,που δεν είναι μόνον γυναίκες;;;.

  2. “Έμπειρη περί των Οίκων Ανοχής η κυβέρνηση”

    Μόνο τέτοιους εμπειρογνώμονες χρειάζεται φαίνεται η Ελλάδα, έτσι που κατάντησε, για να κυβερνηθεί. Άλλωστε, είναι το μόνο κράτος που είχε ανώτατο άρχοντά του έναν … Τσάτσο!

  3. Μήπως είναι η ακραία πολιτική και ουσιαστική ύβρις ,εάν ο αναφερόμενος Τσάτσος ,είναι ο αείμνηστος πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας Κων/νος Τσάτσος ,ο μοναδικός φιλόσοφος του περασμένου αιώνος ,πανευρωπαικώς ανεγνωρισμένος.
    Ελπίζουμε πως όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα